renault laguna 3

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

renault laguna 3

Odgovor Napisal/-a rambo »

Pozdravljeni

Imam laguno 3 coupe 2.0 16v turbo.
Zanima me par stvari:
- Ali se da na kak način esp popolnoma izklopit? trenutno se izklopi in je 10s izklopljen in se vklopi nazaj. nad 50km/h se pa sploh ne izklopi. Je še kak drug način raen pobrat varovalke ven?

- Brembo prednje zavore, brembo Renault Sport megane ali clio rs. Bi bila menjava velika razlika ali ne?
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Re: renault laguna 3

Odgovor Napisal/-a Fan »

Osebno ne bi bil tako pogumen z vlečenjem varovalk - tega računalniki/moduli ne marajo ( beri stroški ).
Kakšen tuner, vam bo to izklopil.....................
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

Fan napisal/-a:Osebno ne bi bil tako pogumen z vlečenjem varovalk - tega računalniki/moduli ne marajo ( beri stroški ).
Kakšen tuner, vam bo to izklopil.....................
Z odstranjevanjem varovalk se tudi sam ne strinjam, to sem prebral na tujih forumih, da so samo tako uspeli izklopit. Pa še to ni bilo potem ok, ker si rekel, se ni klapalo z računalniki in se je dal v safe mode.

A se da kako tako uredit, da če ročno izklopim ESP, da ostane izklopljen, dokler spet ne stisnem tipke ali ugasnem vozila.
Kot ima megan 225 ali r26?
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Obisk pri kakšnem "tunerju" bo pravi naslov.
Je pa res, da takšne in podobne želje, na kraju niso poceni .......................
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori