Clio 1,2 bencinar- CHECK INJECTION napaka

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
bfranc
Kraj: Dobrepolje/Kompolje

Re: Clio 1,2 bencinar- CHECK INJECTION napaka

Odgovor Napisal/-a bfranc »

Kaj pa če ti je sesulo katalizator in da zato avto ne gre več kot 30km/h?
Uporabniški avatar
jereb007
Kraj: sevnica

Odgovor Napisal/-a jereb007 »

@fan verjetno so dali motor v fazo. Če je 1.2 16V veš da nima kajle na glavni gredi.
ah, ta moj clio
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Ja, to pa lahko, na to pa niti pomislil nisem. Hvala.
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
rvukma

Odgovor Napisal/-a rvukma »

Zdravo,

tak je. Pooblaščen servis v MB ni vedel kaj je z avtom, zato so klicali na pomoč v Novo Mesto. Tam imajo baje neko specialno tehnično službo.

On je svetoval, da morajo preverit kompresijo, ter naj probajo nastavit neke cilindre. (nekak tak sem ga jaz razumel ko sem ga klical). Mojster iz Novega Mesta je reko, da moram tudi zamenjat računalnik, ne glede na to da sem ga že menjal, češ da mora bit novi, kr rabljeni niso vredu. Seveda so mi hoteli 800 € vzet vendar je kompresija pokazala da ne potrebujem novega računalnika.

Danes so ga zjutraj še enkrat testirali, ko je bilo - 10 stopinj in je delalo vse. Zmenili smo se, da ga naj vozim 10 dni ter da vidim če se bo še vedno napaka pojavila in da mi sedaj ne bodo računali nič, saj niso 100 % če so odpravili napako.
Uporabniški avatar
rvukma

Če sedaj nebo delalo kaj predlagate naj naredim, naj pišem gor v Francijo kaj predlagajo, kr očitno sem jaz edini lastnik Renault Clio kateremu se je pojavila ta napaka in katero ne znajo odpraviti..... :(
Uporabniški avatar
Fan

Odgovor Napisal/-a Fan »

Osebno bi bil bolj optimističen in počakal, da se vidi, kaj so mojstri naredili
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
rvukma

Zdravo,

evo občutek me ni varal....Avto spet ne dela!!!!!

Zdaj pa treba se nekomu nekam z avtom zapeljat...... Jutri ga peljem spet nazaj k pooblaščenem serviserju me zanima kaj bo reko....tudi majstri iz Novega Mesta verjetno več nimajo idej.....

Moj Clio bo postal legenda oziroma ga lahko dam v muzej kot avto katerega ne moreš popravit.... :lol:
Uporabniški avatar
Fan

Odgovor Napisal/-a Fan »

Nekaj mi pravi, da bo vseeno vozilo videlo Ljubljano, kot je bilo že predlagano.
Vse se da popraviti, samo napako je potrebno odkriti................

Uporabniški avatar
Golddevvil

Odgovor Napisal/-a Golddevvil »

Se je tole rešilo? Me zanima kaj je bilo na stvari?

Tudi meni je pokazalo včer napis check injection in avto je zalaufal rezervni program...po dveh poizkusih vžiga, avto normalno deluje....danes zjutraj prižgem avto in on spet v rezervnem programu, ampak tokrat ni pomagalo tudi to da sem 10x avto ugasnil/vžgal......na sumu imam sicer elektroniko ampak vseeno vprašam kak se je rešil clio iz te teme?
Odgovori