Bose Edition, 4WD, Techno Premium paket, Zima paket, Panorama paket, poklopna vlečna kljuka...
Sem ga naročil s kljuko. Ono, ki se skrije pod odbijač, originalno. In glupi žabarji niso sposobni dobaviti kljuke do 15. januarja 2016 v skladišče v Parizu... Sem imel danes pestro komunikacijo z Renaultom... Iztržek je 200 EUR dobropisa... Zimske gume (katere mi pripadajo v akciji) so prišle danes... Avto danes še ni bil pripravljen na prevzem... Če sem zdržal toliko časa bom pa še do 4 januarja. Bo po dokumentih letnik 2016, kljuka pa se vgradi naknadno ko pride. Čez praznike dobim pa nadomestna vozila. Hebat ga, plačan je bil 15. decembra, v celoti...tehnoland napisal/-a:Pri tebi pa dolgo traja. Jaz sem ga v roku dobrega tedna prevzel ki je prisel v koper.
V ponedeljek v kopru... naslednji teden mislim da sredo ali cetrtek pa je bil ze doma.
Ma sem bil danes tako togoten in razpištolen... Prst bi še pogazal pa bi bila eksplozija.tehnoland napisal/-a:To pa ni lepo slisat. Malo bi se pa lahko bolj obrnili ce je avto ze prodan.
Takrat se ponavadi konča obračanje...tehnoland napisal/-a:To pa ni lepo slisat. Malo bi se pa lahko bolj obrnili ce je avto ze prodan.