Renault clio 182
Re: Renault clio 182
Nerazumem kaj mislis stem... a stare obrocke? Ce se nebi povili med snemanjem, nebi sel iskat novih
ksreci so imeli na zalogi v lokalni trgovinici 
A nisi bli na novih diskih za zadi že abs obročki gorsmukc napisal/-a:Nerazumem kaj mislis stem... a stare obrocke? Ce se nebi povili med snemanjem, nebi sel iskat novihksreci so imeli na zalogi v lokalni trgovinici
Nop diske sm dobil gole 
Jaz sem v oba moja RS-a dajal Mobil 5w-50.smukc napisal/-a:super bom kontaktiral v kratkem ja...
Kako je z oljem v teh motorjih ? točen je bil do sedaj elf vsaj po servisnih lističih... meni pa so priporočali mobil ?
ima kdo kakšne izkušnje z mobil oljem v teh mličkih ?
Kolektor ti bo Drmo naredu u nulo tko da ga kar kontaktiraj.
Z Milltekom pa tudi ne boš nič falil, še posebi če boš obdržal decat.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Kako je kaj z podvozjem na 182 ? na avtu imam H&r vzmeti pa sem gledal nastavljive koni amortizerje ali pa drugo varjanta Bilstein b14. je druga varjanta tolk bolša kolkr je dražja ? plus z koniji bi imel nastavljive amortizerje... 
Z b14 še ni bilo junaka na forumu ( oz se še ni javil). Bral sem vtise na angleških forumih, kjer so navdušeni..
Squealing tire is a happy tire 
Uporabnik VentilaR jih ma gor in je zlo zadovoljen. Za tak dnar nimas ker razmislat! Tistga rebounda na Konijih pa itak ne bos nastavljou, prvic se mogoce pol pa pustis ko ti je OK. B14 so za svoj dnar (cca. 750€) zmaga za tele avtke 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
obstaja kaka pametna spletna stran za dele podvozja oz kar za performance dele za te pocket rockete ? 
prima racing, ter ktk morosport
Bolj kot ne edine prave performance kose za te avte najdeš na strani od Pure Performance, http://www.pure-motorsport.co.uk/clio_shop.php" onclick="window.open(this.href);return false;
K-tec je bolj tako tako, nič boljši kot večina ostalih ponudnikov, brez nekega lastnega razvoja.
Drugače ima tudi Kamracing nekaj te robe (nekje isto kot KTK), pa še ena nemška stran ima nekaj, samo mislim da samo prodajajo robo od drugih proizvajalcev...
Kaj točno pa te zanima?
K-tec je bolj tako tako, nič boljši kot večina ostalih ponudnikov, brez nekega lastnega razvoja.
Drugače ima tudi Kamracing nekaj te robe (nekje isto kot KTK), pa še ena nemška stran ima nekaj, samo mislim da samo prodajajo robo od drugih proizvajalcev...
Kaj točno pa te zanima?
Zaenkrt bol gledam kaj so sploh opcije 
Zato sem vprasal kaj sploh rabis, fedre, gewinde, top mounte, stabilizator, ojacitve...
Za 1500€ si dvojko lahko postimas ze precej kot se zagre kar se tice povozja. Oz. po obcutku bi tko reku, da je kompromis se zmer zelo podoben kot na 182 cup podvozju (udobje, poziranje neravnin, cas na pisti), samo avto je sigurno 10-15% hitrejsi. Pa tud zabaven, odvisno kako ga nastavis. Dvojka je res dober kompromis med igrivostjo in gripom, kar sem sam sprobal tele RS-e
Za 1500€ si dvojko lahko postimas ze precej kot se zagre kar se tice povozja. Oz. po obcutku bi tko reku, da je kompromis se zmer zelo podoben kot na 182 cup podvozju (udobje, poziranje neravnin, cas na pisti), samo avto je sigurno 10-15% hitrejsi. Pa tud zabaven, odvisno kako ga nastavis. Dvojka je res dober kompromis med igrivostjo in gripom, kar sem sam sprobal tele RS-e
fedri so sedaj gor H&R zadaj kyb amortizerji spredaj original amortizerji ... seprav rižota... in to je prvo v planu ( najbrž billstain gewinde in zadnji stabilizator( Vidim da se prodajajo dve različne debeline 19-22mm mate kake izkušnje z debelejšim? ali je preveč happy tail?
) zaenkrat je občutek po hitrih 130+ ovinkih precej čuden avto kod bi biu iz čigumija puše nezgledajo uničene lufta pa tudi ni spredaj... 
5 let nazaj je bila na volja samo ena debelina Whiteline stabilizatorja, mislim da 19mm, pa 2 luknji je imel za nastavit. Edino če gledaš kakšnega drugega?
B14 so pomoje za ta denar odlična izbira, H&R ne bom komentiral (nesoglasja na forumu), sam vidiš kako in kaj
Karkoli boš počel, kupi zraven še vijake za naklon spredaj in ko boš imel vse to porihtano in kolikor toliko naštudirano, si lahko še optiko nastaviš da se pelje kot si želiš. Za cca. 1k€ je to to, razlika bo precejšnja, zna pa bit da bo malo bolj neudoben, oz. čez majhne neravnine ne bo šel več tako "nežno". Daleč od tega da je pa zdaj neudobno in se ne da vozit, pač bolj kompakten občutek
Pa če ga imaš za vsak dan (tudi dež in sneg), ni za pretiravat pri optiki, drugače se nimaš kaj bat, go for it 
B14 so pomoje za ta denar odlična izbira, H&R ne bom komentiral (nesoglasja na forumu), sam vidiš kako in kaj
Karkoli boš počel, kupi zraven še vijake za naklon spredaj in ko boš imel vse to porihtano in kolikor toliko naštudirano, si lahko še optiko nastaviš da se pelje kot si želiš. Za cca. 1k€ je to to, razlika bo precejšnja, zna pa bit da bo malo bolj neudoben, oz. čez majhne neravnine ne bo šel več tako "nežno". Daleč od tega da je pa zdaj neudobno in se ne da vozit, pač bolj kompakten občutek