Zdravo
Zanima me ali bi mi lahko kdo svetoval, kaj bi bilo lahko narobe, ko zavijam v levi ovinek se mi je v kratkem zgodilo, da mi avto zaplava oziroma kot bi me zaneslo. Ko zavijam v desno ni teh problemov. gume so GY UG 8+. Gume so nafilane na 2,3 bara.
Gume so sedaj 2 sezono gor.
hvala
lp
renault megane grandtour 2008
- bostjan.ambrozic
- Kraj: Gorenjska
Re: renault megane grandtour 2008
Lahko da je narobe kaj z gumami, jaz sem imel točno isti problem, z istim modelom avta in točno istimi gumami, stare so bile malo več kot eno leto, prevoženih 7.000 km, z njimi pa je avto na mokri cesti drsel kot na ledu. Tudi vulkanizer ni vedel pravega razloga, zakaj take težave, ker gume so bile praktično nove, ko smo jih zamenjali z Michelin Alpin A4, se je držal ceste kot klop. Pri meni so bile gume vzrok, za te težave, sicer pa, če z letnimi nisi imel problemov, je verjetno nekaj na tem.
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM
Hvala za odgovor. Mi lahko kdo svetuje katere gume se splaca kupiti zimske 195 65 R15?
Hvala.
Lp
Hvala.
Lp
Letos vsi kupujejo Continentalke TS850/40. Jest sm pa moji nabavi Nokian WD4 pa se zaenkrat odlično obnese.
Ja sej te continetal sem gledal. Pa tudi po testih so baje odlicne.
Živjo!
Kot si že sam rekel, so na testih odlične in to brez baje. Če imaš izbiro in dnar ni problem, vzemi Conti.
LP,
Simpa
Kot si že sam rekel, so na testih odlične in to brez baje. Če imaš izbiro in dnar ni problem, vzemi Conti.
LP,
Simpa