Megane GT Line "black"
Re: Megane GT Line "black"
kaj moram gledati pri akumulatorju potem? 75Ah ali 750A...ker vidim pri akumulatorjih npr. oznaka pri enemu: 680A 74Ah. mogoče čudno vprašanje, sam elektrika ni glih moje področje
moram gledati da je zagonska moč 750A ali kapaciteta 75Ah?
boljše če je 70 amp akumulator zagonska moč 800..ali pa 80 amp ter zagonska moč 650.....
zakaj je pa to dobro? kako pa mora bit razmerje med kapaciteto in zagonsko močjo?
Zagonskega toka mora biti čimveč!tinerine napisal/-a:zakaj je pa to dobro? kako pa mora bit razmerje med kapaciteto in zagonsko močjo?
Je pa res da pri teh akujih ki jih kupujemo topla, krpan, vesna...
Recimo 70 ah ima 640a kratkostičnega lahko pa tudi 680a. Res pa je da bo tudi cena nekoliko višja
Glede cesa je boljse?janezsko napisal/-a:boljše če je 70 amp akumulator zagonska moč 800..ali pa 80 amp ter zagonska moč 650.....
Ja sedaj gledam topla akumulator.
Ah-amper ura je enota za merjenje kapacitete baterije, A -amper pa za zagonski (kratkostični) tok, ki mora bit pri dizlih nekoliko večji kot pri bencinarjih. Aku z visokim kratkostičnim tokom so pri primerni tudi za vozila z močnimi avdio sistemi da potem ne utripajo luči in ne niha napetost ob močnih basih ko ojačevalec in woofer "potegneta" veliko toka 
Bartog ima akcijo ter če starega pustiš - 15%.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Bartog je isto kot superguma.si? Ja ma, sam ma sam od exide znamke...zakumi napisal/-a:Bartog ima akcijo ter če starega pustiš - 15%.
Jaz ga lani kupil pri njih, znamko se ne spomnim. In še to, nakup mi je predlagal, lastnik in zaposlen pri renojeve avto hiši.

Bos pogledal kako znamko mas? Ja mozno...sj se sam nw vem kaj bi kupil...dokler bo delal se bom zmisljeval, ko bo crknilo bom pa itak kupu kar bo...tk je ponavad ☺
Ju3 pogledam in ti javim.
Edit: akumolator je bartog extreme 62€.
Edit: akumolator je bartog extreme 62€.

Aha, koliko mas pa garancije? Ti mas bencinarja nakbrz ce se ne motim?
garancija 2 leti,moj je bancinar za dizla pride nekaj več.

kolk si eni komplicirate lajf 
Tine... če želiš imati malo boljši in dražji akumolator pojdi v trogino pa povej da bi imel malo boljšega kot je original pa ga kupi... Vsak akumolator ti bo dobro služil kako dolgo pač bo. Če nimaš nobene akustike not je čisto vseeno kakšen je. Tudi če nazaj 60ah kupiš nebo nič narobe. Zagostega toka pa glih tak tudi običen 60ah akumolator več kot preveč za naše mlinčke.
lp
lp