xenon kit

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Odgovori
Uporabniški avatar
300M

xenon kit

Odgovor Napisal/-a 300M »

zanima me kako bi lahko tako namonitral xenon kit v megana 2 (imam leče) da bi imel tako kot na posnetku dolge in zasenčene luči xenon
https://www.youtube.com/watch?v=9mT4XrLV1KE" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
saso24

Re: xenon kit

Odgovor Napisal/-a saso24 »

Glede na to da na avtu nisi imel ksenona v originalu ti manjka pranje žarometov in avt. nastavljanje višine žarometov. Tukej ti noben ne bo priporačal vgraditev tega in tudi policaji in tehnični niso privrženci tega :wink: Če že boš moral na lastno pest izvest vgradnjo in odgovarjat za posledice :)
Uporabniški avatar
furi

Odgovor Napisal/-a furi »

to namontirat je 5min dela. priklopiš, kit nekako pritrdiš (vezice, obojestranski lepilni) in to je to...problemi bojo ko boš moral dat dol, pa ne po lastni volji :D kot rečeno policija in tehnični niso prav nič navdušeni nad tem.
Uporabniški avatar
300M

Odgovor Napisal/-a 300M »

aha tako torej potem nebom dajal tega gor hvala
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a robertp »

furi napisal/-a:to namontirat je 5min dela. priklopiš, kit nekako pritrdiš (vezice, obojestranski lepilni) in to je to...problemi bojo ko boš moral dat dol, pa ne po lastni volji :D kot rečeno policija in tehnični niso prav nič navdušeni nad tem.
6 let sem imel HID H7 kit na Grand Scenicu 2007 letnik in na tehničnih ni nikoli težil oz. ugotovil da ni original... Imel sem delujoče pranje žarometov.
So bile samo kratke luči. Original xenon pa je pomagal tudi dolgim s spremembo pozicije leče... Ampak za to pa rabiš drug žaromet (za xenon) in seveda tudi računalnik ki to krmili (in še višino snopa glede na hitrost).
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Odgovori