Megane gt line "blue"
Re: Megane gt line "blue"
Na google napiš osram car app pa ti ven vrže program kjer za vsak avto najdes zarnico
Ker se približuje čas servisa vas sprašujem katero olje naj privoščim my car?

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Tankaš 10w40 ali 5w40?zakumi napisal/-a:Ker se približuje čas servisa vas sprašujem katero olje naj privoščim my car?
elf evolution 900 srx 5w-40
Čist preveč se ponavljate. Jst sm prešaltal iz evolutiona na motul in je več kot očitna razlika.smt napisal/-a:elf evolution 900 srx 5w-40
Zakumi razlika v ceni je zanemarljiva, privošči mu ali Mobil ali pa Motul. Jst sm zadovoljen z Motul.
Kupil pa sem pri Molj1
Tezava je v tem,servis bom delal na renojevem servisu in nevem kako je,ce prineses svoje olje?

Re: Megane gt line
Zapišejo si da si prinesel svoje olje. In nima veze če prineseš elf olje. Vseeno ti ne priznajo napake če bi blo kej narobezakumi napisal/-a:Tezava je v tem,servis bom delal na renojevem servisu in nevem kako je,ce prineses svoje olje?
. razlika je kje? razsvetli nassaso24 napisal/-a:Čist preveč se ponavljate. Jst sm prešaltal iz evolutiona na motul in je več kot očitna razlika.smt napisal/-a:elf evolution 900 srx 5w-40
Zakumi razlika v ceni je zanemarljiva, privošči mu ali Mobil ali pa Motul. Jst sm zadovoljen z Motul.
Kupil pa sem pri Molj1
Veliko mirnejši tek. Ne vem zakaj rabite razsvetljenje. Elf olje ni ne vem kaj in pika!
nikoli nisem trdil o elf kot nekaj super duper zadevi. mi je pa zabavno in cudno, da tovarne nimajo pojma: najprej pri mapiranju, potem pri olju, kaj bom se izvedel?
Kako se odstrani plastika z displejem,so samo zatiči, povlečem in je??

porini med plastiko in armaturko kaj tankega in ploscatega. narahlo zasukaj/dvigni. potem pa samo pocasi enega za drugim (kovinski zatici na plastiki so.
ok,hvala.
imaš mogoče kakšno sliko,da vidim kje pridejo zatiči?

Že če gledaš da so dali servisni interval na 30000km ti je lahko jasno da niso gladkismt napisal/-a:nikoli nisem trdil o elf kot nekaj super duper zadevi. mi je pa zabavno in cudno, da tovarne nimajo pojma: najprej pri mapiranju, potem pri olju, kaj bom se izvedel?