Ojej, to pa ni dobra novica... Se mi je zdelo sumljivo da prodajalec ni vedel o čem govorim, ko sem ga vprašal katerega operaterja uporabljajo... To je pa ja ena od velikih prednosti, da dobiš mail ko je napolnjen, da ga daš hladit preden greš iz službe...itd... Ah ja...Drejchi napisal/-a:Ne, Z.E services v Sloveniji ne deluje. Kdaj če sploh kdaj bo deloval, zastopnik, Renault Nissan Slovenije ne ve. To je direkt iz ust lokalnega Z.E. Pilot meneđerja. Informacij iz višjih (regionalnih) krogov pa nisem dobil. Sem vprašal... Morda kaj izvem ob predstavitvi naslednjega Renaulta. Če bom vabljen... [emoji6]
ZOE
Re: ZOE
The Big Boss @ EVSVET.eu
Ne vem... Niti ne vem kako je pri ostalih R-Link avtomobilih. A "on-line" zadeve delujejo? Recimo aplikacija za e-pošto, vreme in dostop do R-Link trgovine direkt iz avta. Pri meni to ne dela, so te aplikacije posivene.
Ker če to v Cliu dela, potem neki pri meni ni ok.
Kar se pa Z.E. storitev tiče pa tut ne vem kaj je tako kompliciranega, če connectivity imajo, potem morajo za nas Slovence samo še eno instanco narest in prevest spletno mesto. No sej, če je to pretežko oz. se za naju dva
to ne splača, pa nej nam vsaj omogočjo dostop do angleške strani. Jest bom čist hepi tut z angleščino 
Ker če to v Cliu dela, potem neki pri meni ni ok.
Kar se pa Z.E. storitev tiče pa tut ne vem kaj je tako kompliciranega, če connectivity imajo, potem morajo za nas Slovence samo še eno instanco narest in prevest spletno mesto. No sej, če je to pretežko oz. se za naju dva

Jp, jp..
Je pa res, da ga nimam tu predstavljenega..
Sem te videl ze na Drive-Inu, pa nisem bil preprican a je tvoj moder ali bel?
Sem sel takoj na mobitel tvojo temo pogledat in potem veselo zeni razlgal o tvojem avtomobilu
Fajn zgleda!!
Je pa res, da ga nimam tu predstavljenega..
Sem te videl ze na Drive-Inu, pa nisem bil preprican a je tvoj moder ali bel?
Sem sel takoj na mobitel tvojo temo pogledat in potem veselo zeni razlgal o tvojem avtomobilu
Fajn zgleda!!