Brisalci za R Megane III / 2009
Brisalci za R Megane III / 2009
ozdravljeni
Včeraj sem na Petrolu kupil ene brisalce, kateri pa ne pašejo na Meganove nosilce??? Avto ima neke čudne priklope in po poizvedovanju sem ugotovil, da nanj ne pašejo nobeni brisalci. napotili so me na servis, kjer pa imajo cene uffff
A res nobeni ne pašejo? Kupil bi rad AeroTwin brisalce.
Včeraj sem na Petrolu kupil ene brisalce, kateri pa ne pašejo na Meganove nosilce??? Avto ima neke čudne priklope in po poizvedovanju sem ugotovil, da nanj ne pašejo nobeni brisalci. napotili so me na servis, kjer pa imajo cene uffff
A res nobeni ne pašejo? Kupil bi rad AeroTwin brisalce.
Re: Brisalci za R Megane III / 2009
Da ne pasejo nobeni brisalci? Mal cuden si to napisal. Na ebay jih imas za megana3 po cca 15€.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Lahko kakšen link prosimzakumi napisal/-a:Da ne pasejo nobeni brisalci? Mal cuden si to napisal. Na ebay jih imas za megana3 po cca 15€.
Popldne ko pridem do pc, ce ti nebo prepozno.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Ni problemazakumi napisal/-a:Popldne ko pridem do pc, ce ti nebo prepozno.
- AvtoBrisalci
Nekoč so vsi brisalci (no, skoraj vsi pa res) imeli klasičen "U" priključek. Good old times
Dandanes pa imajo, ker hočejo proizvajalci avtomobilov čim bolj služiti s prodajo rezervnih delov, skoraj vsak svoj tip
No, ni ravno tako hudo, obstaja pa res ene 10 različnih glavnih tipov priključkov (in še ene 10 malce bolj posebnih in redkih).
Priključki brisalcev na Renault Megane 3 imajo obliko "palčke", ki se potem nasadi v adapter. Dolžina palčke, ki je v adapterju, je slabih 10cm. Kako izgleda, si lahko pogledate tukaj (na iskalniku je potrebno izbrati model in letnik pa pokaže prave rezultate in mere): http://www.avtobrisalci.com/renault-meg ... -brisalec/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa Megane 3. ima že ploščate brisalce, tako da klasični (ki jih imajo ponavadi na pumpah) tako ali tako odpadejo.
Dandanes pa imajo, ker hočejo proizvajalci avtomobilov čim bolj služiti s prodajo rezervnih delov, skoraj vsak svoj tip
No, ni ravno tako hudo, obstaja pa res ene 10 različnih glavnih tipov priključkov (in še ene 10 malce bolj posebnih in redkih).
Priključki brisalcev na Renault Megane 3 imajo obliko "palčke", ki se potem nasadi v adapter. Dolžina palčke, ki je v adapterju, je slabih 10cm. Kako izgleda, si lahko pogledate tukaj (na iskalniku je potrebno izbrati model in letnik pa pokaže prave rezultate in mere): http://www.avtobrisalci.com/renault-meg ... -brisalec/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa Megane 3. ima že ploščate brisalce, tako da klasični (ki jih imajo ponavadi na pumpah) tako ali tako odpadejo.
V Bauhausu jih imap Lucas-ove za 10€ kom in 100% pašejo na Megana 3. Imaš komplet adapterjev zraven in samo zamenjaš s primernim...
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
sem ze hotel napisati, da je tema stara eno leto; a vidim, da je odgovatjal na staro temo sponzor kluba. torej reklama. veliko uspeha. lp
Sploh nisem gledal datuma 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
- AvtoBrisalci
Se opravičujem, ker sem dvignil malce staro temo (ampak ni bila še v naftalinu!
).
Cilj prispevka ni bil reklama, ampak ker o brisalcih res VELIKO vem, sem samo želel razjasniti dilemo, saj bo mogoče komu prišlo prav v prihodnosti. Naša reklama je že v rubriki http://www.renault-klub.si/forum/viewforum.php?f=45 in nam popolnoma zadošča, da je samo tam
LP,
Tadej
Cilj prispevka ni bil reklama, ampak ker o brisalcih res VELIKO vem, sem samo želel razjasniti dilemo, saj bo mogoče komu prišlo prav v prihodnosti. Naša reklama je že v rubriki http://www.renault-klub.si/forum/viewforum.php?f=45 in nam popolnoma zadošča, da je samo tam
LP,
Tadej
Ne bi se rad nasral in bi kupoval na silo, ker Aerotwin so vredni denarja in dobro brisejo. Torej, kako se brisalci Vornitzer obnesejo proti Bosch Aerotwin ProtectionPlus?
Tudi mene zanima za te vornitzer če so za kaj. Naj se javi nekdo ki jih je probal.
Jst sem zaenkrat zadovoljen z njimi
,nisem imel bosch aerotwin, tako,da težko povem če so boljši oz. slabši.
jaz imam sedaj gor (cca eno leto) te aero twin brisalce na meganu. zdaj bom menjal in sigurno ne bodo enaki.
Jest dajem od valeota gor in me pridejo 20€ pa so mi zakon in boljs od boscha