poceno vetrobransko steklo
poceno vetrobransko steklo
koliko kaj stane popravilo pocene sprednje sipe.velikost priblizno 4mm .ne menjava
Re: poceno vetrobransko steklo
Če je počena, v bistvu zareza se je ne da popravitjure napisal/-a:koliko kaj stane popravilo pocene sprednje sipe.velikost priblizno 4mm .ne menjava
ni zareza samo en manjsi krogecsaso24 napisal/-a:Če je počena, v bistvu zareza se je ne da popravitjure napisal/-a:koliko kaj stane popravilo pocene sprednje sipe.velikost priblizno 4mm .ne menjava
ce ti ze na tehnicnem tezijo, bos moral menjat. V vsakem primeru moras menjat. Takih stvari se ne da popravljat, ce je v tvojem vidnem polju, pa sploh ni dileme.
pa pri carglasu reklamirajo da se lahko popravi kako da ne.sranjemir napisal/-a:ce ti ze na tehnicnem tezijo, bos moral menjat. V vsakem primeru moras menjat. Takih stvari se ne da popravljat, ce je v tvojem vidnem polju, pa sploh ni dileme.
Okruške manjše od 2€ kovanca. Ostalo je vse menjava stekla, sploh razpoka.
okrušek je manjsi od 10centov zato me zanima kaksne so kaj cene.vsaj priblizne.ker ko klicem mi ne znajo povedat da je vse odvisno kaksna je in podobno.noben pa ne pove cene.pa me zanima ce je kdo delal to in kolko je dalCefizelj napisal/-a:Okruške manjše od 2€ kovanca. Ostalo je vse menjava stekla, sploh razpoka.
Živjo.
Meni so isto popravljali majhno pikico na steklu in je prišlo okrog 65€, medtem ko je menjava šipe prišla 280€.
Lp
Meni so isto popravljali majhno pikico na steklu in je prišlo okrog 65€, medtem ko je menjava šipe prišla 280€.
Lp