Pozdravljeni.
Iz Scenica 1 1.6 16V 79kW letnik 2000 smo prešli na Scenica 2 1.6 16V 82kW letnik 2006.
Scenic 2006 naj bi bil 150kg težji od prejšnjega in lahko rečem da je imel starejši zadovoljive pospeške in odlično porabo.
Pri temu pa me izredno čudi da NE GRE NIKAMOR, pritisneš gas in dejansko nima nobenega pospeška ( pospešuje izredno počasi) in poraba se dvigne v nebo. Avto deluje normalno, da se ga voziti normalno ampak to se mi ne zdi normalno.
Ker ko sem ga kupoval nisem do tedaj nobenega testiral tako da nimam nobene primerjave in me zanima ali je to normalno ali je pomembna razlika v teži, itd.....
Prosim lastnike teh avtov če mi javijo kako je s tem.
lp
Pospeški Scenic 2
Re: Pospeški Scenic 2
Nisi edini, ki je to poštudiral. Iz lagune 1 v laguno 2 isti šmorn, kaj so spremenil (verjetno ekologija).
ah, ta moj clio
Torej lahko smatram da je to normalno delovanje??!! Če je tako je pač tako, saj služi samo kot sekundarni avto za 5km na dan 
lp
lp
Ga imam tudi sam in res ni prav poskočen. Če hočeš da gre ga je treba v višje vrtljaje prtisnt da se bl premakne..s tem pa raste poraba ja 
5 km na dan, se Mašina niti ne segreje. Rezultat take vožnje vlenjena Mašina.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Do sedaj je imel narejenih po več kilometrov. To sem napisal da bo delal po 5km na dan pri nas, avto pa imamo komaj 14 dni. Tako da se do sedaj še ni uspel uleniti:)