ZOE
Re: ZOE
Plasti-dipu sem plastiki na vratih ob A stebričku. Zakaj? Avto je bil predstavljen s svetlo armaturko, ki pa se je čist preveč bleščala na soncu.

Zato so za 2015 model, zgornji del armaturke naredili črn (in brezplačno zamenjali vsem, ki so imeli svetlo in jih je motila). Niso pa spreminjali ostalega in moje mnenje je, da sedaj tole zgleda malce hecno. Da bi vsaj mal izboljšal zadevo sem tisti plastiki pihnil na črno in res se mi zdi, da je lepš.

Zato so za 2015 model, zgornji del armaturke naredili črn (in brezplačno zamenjali vsem, ki so imeli svetlo in jih je motila). Niso pa spreminjali ostalega in moje mnenje je, da sedaj tole zgleda malce hecno. Da bi vsaj mal izboljšal zadevo sem tisti plastiki pihnil na črno in res se mi zdi, da je lepš.

Čestitke! Kako pa so ti zrihtali Z.E. services? Ti dela upravljanje/informiranje prek interneta?
Pa tisto s 27kWh... baterije je zagotovo večja kot 22kWh, ampak več kot 22kWh iz nje ne moreš dobit... Tako da če si imel baterijo več ali manj prazno, je bil izkoristek polnjenja 81%, kar je čist realno....
Pa tisto s 27kWh... baterije je zagotovo večja kot 22kWh, ampak več kot 22kWh iz nje ne moreš dobit... Tako da če si imel baterijo več ali manj prazno, je bil izkoristek polnjenja 81%, kar je čist realno....
The Big Boss @ EVSVET.eu
Ne, Z.E services v Sloveniji ne deluje. Kdaj če sploh kdaj bo deloval, zastopnik, Renault Nissan Slovenije ne ve. To je direkt iz ust lokalnega Z.E. Pilot meneđerja. Informacij iz višjih (regionalnih) krogov pa nisem dobil. Sem vprašal... Morda kaj izvem ob predstavitvi naslednjega Renaulta. Če bom vabljen... [emoji6]

- skydriver6
- Kraj: Beograd, Srbija
Čestitke za avto! Mi ga v Srbiji nimamo ker je predrag. 
Ne, k Z.E. dilerjem.FSP napisal/-a:Kaj pa če gre dejansko kej narobe, a lahko kar vsakemu renaultu na servis pelješ?
V Ljubljani sta to Malgaj in Real, pol pa ASP Lesce, pa Avtotehnika Celje, pa še ene par k se jih ne spomnim.

ZOE
Evo, probal...

Ja, to pa je hitrost. Absolutno se mi zdi Q210, kot sedaj Renault imenuje mojo verzijo ZOE, boljša izbira, kot R240.
Ok, če hitre polnilnice res ni nikjer in boš se res furu zgolj lokalno in polnil doma, pol ajd. Sicer je pa razlika očitna. Že tole, 43kW proti 22kW, kaj šele pri ostalih (eGolf, eUp, i3, Soul EV...), kjer je osnova max 7kW. In tu ima ZOE ogrooooomno prednost, saj zna vse od 3 do 43kW.

58% do 92% v 15 minutah [emoji41]

Ja, to pa je hitrost. Absolutno se mi zdi Q210, kot sedaj Renault imenuje mojo verzijo ZOE, boljša izbira, kot R240.
Ok, če hitre polnilnice res ni nikjer in boš se res furu zgolj lokalno in polnil doma, pol ajd. Sicer je pa razlika očitna. Že tole, 43kW proti 22kW, kaj šele pri ostalih (eGolf, eUp, i3, Soul EV...), kjer je osnova max 7kW. In tu ima ZOE ogrooooomno prednost, saj zna vse od 3 do 43kW.

58% do 92% v 15 minutah [emoji41]