Avantime 3.0 V6 Privilege
Re: Avantime 3.0 V6 Privilege
Bravo, res je lep rdeč! Pa čestitke za novo pridobitev 
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Kako se kej obnese bela strela?
Jz bom pa cestital ko bos dejansko dobil TVOJ avto
drzim pesti da bo do konca mesca!
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
še ena tuljava je izdihnila 
imam še eno rezervno, a je očitno tudi tista fuč, saj menjava ne naredi ničesar. Bom moral kupt novo
...to se mi sigurno maščuje, k ga zanemarjam. Od kar imam ZOE, se ga nisem pipnil, le vsake tolk mal zalaufu in naredil kak krog (na lokalca recimo), tolk da aku ne krepne.
imam še eno rezervno, a je očitno tudi tista fuč, saj menjava ne naredi ničesar. Bom moral kupt novo
...to se mi sigurno maščuje, k ga zanemarjam. Od kar imam ZOE, se ga nisem pipnil, le vsake tolk mal zalaufu in naredil kak krog (na lokalca recimo), tolk da aku ne krepne.

moras vozit, mu lepo mežikat, ga z mehko gobico prat, počohat za ogledali, če ne bo revež zaribal od žalosti
Mnja... sej sm mu zdej prvošču novo tuljavo, japansko, NGK. Zdej imam spredaj Sagem, NGK in Valeo, zadaj 3x Beru [emoji38]
Pa olje sm zanjga kupu, Ravenol 10w50 ester sintetika, sam menu pa še nisem, sam naroču pa plaču.
Pa olje sm zanjga kupu, Ravenol 10w50 ester sintetika, sam menu pa še nisem, sam naroču pa plaču.

Avantime 3.0 V6 Privilege
Slike so preveč umetne, slika naj bo naravna ne odelana. Če sploh kdo še ve objaviti original sliko.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Ne, nihce ne ve vec, kot nihce ne ve pisati slovensko. Nekatere stvari tudi same sebe ne vedo več, so se pozabile, imajo demenco...to je bolezen modernega casa, žal.
Ma meni so slike super. Obdelane z okusom. Res je hud problem če je malo popravljena no...Tehnika gre naprej in smiseleno jo je izkoriščat. Avto je pa tudi super
enkrat, v študentskem življenju, sem se na štop peljal iz Lj do Sežane z enim Avantime-om... Predsedniška vožnja 
Nek drekač mi je zadnjič spizdil pokrovček s šobe za pranje luči. Naj mu jermen vtrga! [emoji35]
Sporočam mu, da imam že nove, da se jih brez težav dobi tako na servisu, kot na odpadu. Cena enega novega je 35€, dveh z odpada pa 25€ plus poštnina.

Pa kovček sem ruknu na avto, pol bajte not zložu in brez težav na morje pršu. Šus, dobr sva zrihtala. Na to novo rdečo barvo, kovček še lepš paše [emoji4]

Sporočam mu, da imam že nove, da se jih brez težav dobi tako na servisu, kot na odpadu. Cena enega novega je 35€, dveh z odpada pa 25€ plus poštnina.

Pa kovček sem ruknu na avto, pol bajte not zložu in brez težav na morje pršu. Šus, dobr sva zrihtala. Na to novo rdečo barvo, kovček še lepš paše [emoji4]

Super ga neguješ,le tako naprej