Beli Renault Scenic 1.6 16V Expression
Re: Beli Renault Scenic 1.6 16V Expression
Ja v življenju sem prodal 2 avtomobila. Tistega Megana v prvem postu v temi, ki je bil razbit in se je po 4 mesecih pojavil na avto.netu popravljen in pisalo nepoškodovan, nekaramboliran, ter to Corso, ki se je čez 3 mesece zopet pojavila na avto.netu z prevtenimi kilometri.
Potem pa pejt kupt rabljen avto če se upaš... Če ni vse do zadnje pikice preverljivo ga niti ne pogledam.
Potem pa pejt kupt rabljen avto če se upaš... Če ni vse do zadnje pikice preverljivo ga niti ne pogledam.
ja res je katastrofa v tej naši mali deželi...tudi sam čakam, da pride na net moj clio, ki sem ga prodal z okvaro motorja...mal porihtaš da zgleda, pa prodaš za večji denar
čez nekaj mesecev je pa kriza k use odpove.
To verjetno v tistem delu pri maski, a ne? Precej pogosta napaka pri teh Corsah - tako starejših kot novejših letnikih (se nabira voda v notranjem delu). Pri moji (2 meseca starejši) zaenkrat tega (še) ni na vidiku.5cenic napisal/-a:...in popravil rjo na sprednjem koncu havbe.
Danes kupit rabljen avto je kar problem ja.
Glede na to, kako ti dilerčki rastejo kot gobe po dežju, je očitno še vedno veliko naivnih ljudi.
Ja tam odpsredi pri maski. Se je vrjetno le malo zakriv, ni za pričakovat, da bi taki preprodajalčki kej orngi zrihtal.
Je pa hitro pobrisal oglas, ker je verjetno opazil, da sem dal link do oglasa v temo Nategatorji na forumu avtomobilizem. Pa ceno je spustil celih 50 evrov. Nov oglas:
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 01.4%2016V" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa print screen:

Malo sem številke skup vrgu in bo pomoje imel še izgubo na tem avtu. Je verjetno ga mel že prej za več denarja gor pa mu ni ratal prodat. Pa saj mu privoščim.
Je pa hitro pobrisal oglas, ker je verjetno opazil, da sem dal link do oglasa v temo Nategatorji na forumu avtomobilizem. Pa ceno je spustil celih 50 evrov. Nov oglas:
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 01.4%2016V" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa print screen:

Malo sem številke skup vrgu in bo pomoje imel še izgubo na tem avtu. Je verjetno ga mel že prej za več denarja gor pa mu ni ratal prodat. Pa saj mu privoščim.
Evo končno dobil ledice. Na žalost ugotovil, da so mi jih ponesreči poslali le 10 namesto 20 zato jih zmanka za prtlažnik in za v naslon za roko ter za tablico vendar so mi preostale že poslali.
Ostale so pa že namontirane v kabini:
brez flash-a

z flash-om

Lepo izpade, komi čakam d pride še druga pošiljka.
Aja za preoblečt volan pa ni šlo skozi, tokrat ne po moji krivdi. Fantu je zmanjkalo belega blaga tko da škoda, sploh ker nevem kdaj si bom zopet lahko uzel čas.
PS: seveda brez težav pri montiranju ni šlo. Eno težavo je predstavljal tamal, ker se je on hotu vozt v avtu ne pa gledat kako oči lučke menja in se je začel drt ko mu je postalo dolgčas.
Druga težava je bila lučka v sovoznokovih vratih. Ni in ni hotela svetit. Na koncu sem ugotovil, da so nosilci razrahljani in sem jih malo skupi stisnil in je svetilo. Seveda predno sem to pogruntal sem izgubil kar nekaj živcev.
Ostale so pa že namontirane v kabini:
brez flash-a

z flash-om

Lepo izpade, komi čakam d pride še druga pošiljka.
Aja za preoblečt volan pa ni šlo skozi, tokrat ne po moji krivdi. Fantu je zmanjkalo belega blaga tko da škoda, sploh ker nevem kdaj si bom zopet lahko uzel čas.
PS: seveda brez težav pri montiranju ni šlo. Eno težavo je predstavljal tamal, ker se je on hotu vozt v avtu ne pa gledat kako oči lučke menja in se je začel drt ko mu je postalo dolgčas.
Druga težava je bila lučka v sovoznokovih vratih. Ni in ni hotela svetit. Na koncu sem ugotovil, da so nosilci razrahljani in sem jih malo skupi stisnil in je svetilo. Seveda predno sem to pogruntal sem izgubil kar nekaj živcev.
Recept za strpnost je pir. 

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Jah tako je to. Otrok ti neda mira, da bi ugotovil kaj nagaja ti pa hočeš to zrhtat, da bo tko kot treba. Sem vse probaval, obračal ledico, drugo ledico notri, pol sm navadno probu nazaj not dt, gledu katera varovalka bi lahko šla...
Potem sem se a spomnu, da mogoče pa ne steče el.tok in malo bolj skupaj stisnil tiste nosilce pa je delal.
Piva pa skor nikol nimam doma, sem kot da bi bil AA. Nobenga alkohola pri hiši.
Potem sem se a spomnu, da mogoče pa ne steče el.tok in malo bolj skupaj stisnil tiste nosilce pa je delal.
Piva pa skor nikol nimam doma, sem kot da bi bil AA. Nobenga alkohola pri hiši.
Že nekaj časa ženo skoz malo prcam, da vozi kot Šumi in da ma nenormalno porabo ter kako jaz varčno vozim. Pa vedno pravi, da to ni res, da sploh ne znam varčno vozit.
In danes, ko sva šla k našim greva glih na črpalko na Viču in dam števec zopet na nulo (navada). Nekje sred poti na avtocesti sem se spomnil in ji rečem, da ji bom pokazal kaj je nizka poraba in mi reče, da pod 7.5 L/100 km nebom prišel.
In sem aktiviral challenge accepted mode
Pot je bila iz Viča do Dobregapolja (malo mesta, malo avtoceste in malo regionalke - tudi en večji klanec) vse skupaj 67.5 km poti in poraba je bila naslednja:

6.3 L/100 km če kdo ne vidi dobro.
Mislim da se bo žena zdaj izogibala tem o varčni vožnji, jaz pa jo lahko še naprej obtožujem za svoje divjanje
Drugače z avtom nič posebnega. Vozimo, tankamo in peremo. Čakam volan od Megane GT-Line, da vidim, če gre airbag iz mojega volana tudi na tistega. Če gre bom nato dal kar tisti volan preoblečt in ga gor dal, tako bom imel vse pripravljeno, če se v bodoče odločim napeljati vse potrebno za tempomat.
V načrtu je do poletja dat popravit praske od parkirišča saj se pridno naberajo ker žena dela v trgovskem centru in avto pusti tam na parkirišču in je vsak teden nova praska. Skupaj s tem se bo dalo pobarvati že prej omenjene detajle - odločitev je padla, barva bo svetleče črna.
Vse bolj se spogledujem z temnenjem šip, samo še ženo morem prepričati.
To je pa to
In danes, ko sva šla k našim greva glih na črpalko na Viču in dam števec zopet na nulo (navada). Nekje sred poti na avtocesti sem se spomnil in ji rečem, da ji bom pokazal kaj je nizka poraba in mi reče, da pod 7.5 L/100 km nebom prišel.
In sem aktiviral challenge accepted mode

6.3 L/100 km če kdo ne vidi dobro.
Mislim da se bo žena zdaj izogibala tem o varčni vožnji, jaz pa jo lahko še naprej obtožujem za svoje divjanje
Drugače z avtom nič posebnega. Vozimo, tankamo in peremo. Čakam volan od Megane GT-Line, da vidim, če gre airbag iz mojega volana tudi na tistega. Če gre bom nato dal kar tisti volan preoblečt in ga gor dal, tako bom imel vse pripravljeno, če se v bodoče odločim napeljati vse potrebno za tempomat.
V načrtu je do poletja dat popravit praske od parkirišča saj se pridno naberajo ker žena dela v trgovskem centru in avto pusti tam na parkirišču in je vsak teden nova praska. Skupaj s tem se bo dalo pobarvati že prej omenjene detajle - odločitev je padla, barva bo svetleče črna.
Vse bolj se spogledujem z temnenjem šip, samo še ženo morem prepričati.
To je pa to

Airbag ti 100% NE BO pasal
sej ne, kozolci in navadni megani imajo enak airbag
Evo glih, ko sem si rekel, da mam zdle cajt nasledna dva tedna avto mal zrihtat (naročen na temnenje šip in zmenjeno da drug vikend nesem volan oblečt) se mi zgodi tole:

Greva z ženo in s tamalimi na pijačo na Zbilje in ko prideva nazaj žena opazi da ni značke. Sem najprej pomislil, da je na tla padla in opazim, da manjka tudi pokrovček na sprednjem voznikovem kolesu in vidne sledi/praske na kolesu in tam kjer je bila značka. Tako, da mi niso samo ukradli značke in pokrovčka vendar kar zelo vidno spraskali prtljažna vrata in platišča....
Banda pokvarjena ti takole uniči cel dan...

Greva z ženo in s tamalimi na pijačo na Zbilje in ko prideva nazaj žena opazi da ni značke. Sem najprej pomislil, da je na tla padla in opazim, da manjka tudi pokrovček na sprednjem voznikovem kolesu in vidne sledi/praske na kolesu in tam kjer je bila značka. Tako, da mi niso samo ukradli značke in pokrovčka vendar kar zelo vidno spraskali prtljažna vrata in platišča....
Banda pokvarjena ti takole uniči cel dan...
tako ti pa rees pritisk dvigne. če keri nima teh par eur bi mu jih sam dal da si kupi tole ne pa da dol trže in dela škodo. res ne razumem takšnega početja. za par eur gre delat večjo škodo 
Na žalost je tako postalo.....se spomnim ko je kolega delal še na renault servisu in so prišli v modo brisalci ki se samo nataknejo in je rekel da ne moreš verjet kok je folk pokradu tega.....
- skydriver6
- Kraj: Beograd, Srbija
Škoda za znak, jez sem bil prepričan da tega v Sloveniji ni. Tudi prevare z prevtenimi kilometri pri prodaji, torej ni samo v Srbiji to problem?

LOL, post dneva!
)
Evo končno se je neki delal na avtu. Dali smo popravit tste značke, ki so mi pokradli in popravit nekaj praskic od parkirišč, ki so se nabrale v tem letu (žena dela v večjem trgovskem centru in je avto po cele dneve tam na parkirišču in rezultat je jasen).
Zraven pa sem doplačal še nekaj, kar se nameraval narediti že dolgo časa. Kaj lahko ugibate po slikah, tudi komentarji bi bili zaželjeni.

Še primerjava, če ni kdo opazil za kaj se gre

Kupil sem tudi original ratkape za zimski komplet, ledice dal za v tabljico, nevem če sem omenil, notri smo dal origina tepihe (***** so dragi).
So pa po celi ulici razkopavali celo poletje in rezultat so kar grdo opraskane feltne. Nevem, ali jih bi najraje kar dal peskat pa barvat pred poletjem, ali bom kar take gor dal...
Načrti za naprej so tisto, kar bi se mogl že zdavnaj naredit pa se zaradi zaposlenosti itd. odlaša:
-zatemnitev stekel (imel sem datum, a je nekaj prišlo vmes, potem bi moral spet čakati 3-4 tedne in sem si rekel pa drugo leto - sedaj pa niso idealne temperature za to)
-tempomat (naletel na video, kjer je prikazano, da je vsa inštalacija narejena že, bomo se zapelali na en avto odpad, da se kupi volan z tipkami za tempomat in tisto stikalo za vklop temomata pa bomo preverili, če imamo res srečo, da je vsa inštalacija napeljana)
-v načrtu je tudi predelava na plin. Verjetno gremo po novem letu via Srbija k Dori. Prej bom naredil še glaven servis, ki ga imam čez cca 5k km, drugače bi šel že pred novim letom via Srbija.
Zraven pa sem doplačal še nekaj, kar se nameraval narediti že dolgo časa. Kaj lahko ugibate po slikah, tudi komentarji bi bili zaželjeni.

Še primerjava, če ni kdo opazil za kaj se gre

Kupil sem tudi original ratkape za zimski komplet, ledice dal za v tabljico, nevem če sem omenil, notri smo dal origina tepihe (***** so dragi).
So pa po celi ulici razkopavali celo poletje in rezultat so kar grdo opraskane feltne. Nevem, ali jih bi najraje kar dal peskat pa barvat pred poletjem, ali bom kar take gor dal...
Načrti za naprej so tisto, kar bi se mogl že zdavnaj naredit pa se zaradi zaposlenosti itd. odlaša:
-zatemnitev stekel (imel sem datum, a je nekaj prišlo vmes, potem bi moral spet čakati 3-4 tedne in sem si rekel pa drugo leto - sedaj pa niso idealne temperature za to)
-tempomat (naletel na video, kjer je prikazano, da je vsa inštalacija narejena že, bomo se zapelali na en avto odpad, da se kupi volan z tipkami za tempomat in tisto stikalo za vklop temomata pa bomo preverili, če imamo res srečo, da je vsa inštalacija napeljana)
-v načrtu je tudi predelava na plin. Verjetno gremo po novem letu via Srbija k Dori. Prej bom naredil še glaven servis, ki ga imam čez cca 5k km, drugače bi šel že pred novim letom via Srbija.