Renault Clio RS Ph1 2.0 16v l2001 Sunflower Yellow
Re: Renault Clio RS Ph1 2.0 16v l2001 Sunflower Yellow
Če je dovolj mase in daš stružiti enemu, ki se s tem dosti ukvarja ni problema. Problem je, če bi to delal kak šalabajzer (kot prijatelju) in potem ni ravno, ter trese. Ali, da je že zdaj premalo mase (računaj da bo pol mm pobral naprimer) in bojo pretanki kar pomeni, da se bojo prej pregreli in bog ne daj, počli. Drugače sem dal pri ene parih avtih stružt in ni bilo težav.
Pa ene normalne ploščice kupi in bo mir. Če ne boš fural downhill iz Vršiča bo že nekako.
Da pa eno ploščico prej poje kot drugo je pa tudi vsaj kolikor imam izkušnje dosti normalno. Sčistiš pa vseeno lahko čeljust, škodovalo ne bo, ko boš že mel vse podrto.
Pa ene normalne ploščice kupi in bo mir. Če ne boš fural downhill iz Vršiča bo že nekako.
Da pa eno ploščico prej poje kot drugo je pa tudi vsaj kolikor imam izkušnje dosti normalno. Sčistiš pa vseeno lahko čeljust, škodovalo ne bo, ko boš že mel vse podrto.
Po vsej vrjetnosti bom kupil vse novo pa bo potem mir.Sem nekaj bral da se brembo max-line ali pa brembo hc (high carbon) zelo do ro obnesejo.Mogoce kdo ve katera trgovina z avtodeli prodaja brembo diske ali se to dobi najceneje na ebayu?
Ko bi imel ze vse razdrto bi očistil ter prefarbal čeljusti.Kolk je dela z menjavo diskov ter ploščic ker sam tega nisem se počel?
No motrio nebom kupoval, da nebo treba se karjole kej klepat pa barvat
Ko bi imel ze vse razdrto bi očistil ter prefarbal čeljusti.Kolk je dela z menjavo diskov ter ploščic ker sam tega nisem se počel?
To mas kr hit zamnan edin ce bos celjusti cist dol uzev mors pol prezract.. Pa ce mas na torx za odsravfat disk je fajn ce mas nastavk za gedoro da z gedoro odtegnes ker ce z "imbusom" je skor 100% da bos pozru in nebos mogu odsravfat..
Pred cca 3 leti sem najbolj ugodno dobil Brembo pri Herkulesu, ne vem pa, katere serije vse imajo na zalogi...Guti napisal/-a:Po vsej vrjetnosti bom kupil vse novo pa bo potem mir.Sem nekaj bral da se brembo max-line ali pa brembo hc (high carbon) zelo do ro obnesejo.Mogoce kdo ve katera trgovina z avtodeli prodaja brembo diske ali se to dobi najceneje na ebayu?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Ko sem pred pol leta menjal diske na mojem, so mi vsi odsvetovali brembo HC, ker baje niso več dobri ( se zvijajo - kitajska roba). Zato sem kupil original renaultove. So pa zelo dragi.
Squealing tire is a happy tire 
Vrjetno bom komplet razdru ocistil ter pofarbal, da bo narejeno kot se zagre.Menjal bi tudi zavorno olje.Kaj priporocate oziroma kaksno olje stavite v svoje rs-e?Storz napisal/-a:To mas kr hit zamnan edin ce bos celjusti cist dol uzev mors pol prezract.. Pa ce mas na torx za odsravfat disk je fajn ce mas nastavk za gedoro da z gedoro odtegnes ker ce z "imbusom" je skor 100% da bos pozru in nebos mogu odsravfat..
Glede torxa bi mogu pogledat ce mam ker na pamet ne vem.
Se nekako nagibam k temu da bom vzel originalne plus ploščice ali pa ploščice od Textar kot je rekel furi.Zame bo vec kot dobro si mislim.Sprednji se niso tako dragi, diska pridesta 133,50€ ploščice pa dobrih 46€ vse to na renault servisu pa še nek malga popusta mi da.Zadnji so pa dragi ja samo diski preko 300€a_sist napisal/-a:Ko sem pred pol leta menjal diske na mojem, so mi vsi odsvetovali brembo HC, ker baje niso več dobri ( se zvijajo - kitajska roba). Zato sem kupil original renaultove. So pa zelo dragi.
Jaz sem v petek za ploščice naročen pri Astilbi. Z delom skupaj me bo prišla zamenjava za sprednje in zadnje ploščice 140 evrov. Gre se za Renault Scenic III. Mi pa bodo not dajal Textar ploščice.
Naročeni novi diski ter ploščice oboje Textar, pa še leva manšeta.Popoldan grem iskat
Na avtu se je nekaj delalo in sicer smo menjali diske ter ploščice, levo manšeto in novi sta tudi sprednji gumi.Diski ter ploščice so od textarja, gume so Toyo proxes cf2.Čaka me še menjava zadnjih diskov ter ploščic, ker je bol bogo vse skupej

Da na tehničnem ni šlo vse gladko je letos poskrbela zadnja desna čeljust, ki ni dobro prijemala in jo moram zrihtat.Se komu sanja kaj bi bilo, okrog tistih zavornih batkov al kakor se že reče ne pušča nič je vse suho.Če jo dam obnovit v bistvu dobim novo vn me pride okrog 170€ če se ne motim, kar je trenutno preveč zame.Ma kdo kaj na zalogi doma mogoče?
Če bo vse prav gre jutri clio na en fajn servis

Da na tehničnem ni šlo vse gladko je letos poskrbela zadnja desna čeljust, ki ni dobro prijemala in jo moram zrihtat.Se komu sanja kaj bi bilo, okrog tistih zavornih batkov al kakor se že reče ne pušča nič je vse suho.Če jo dam obnovit v bistvu dobim novo vn me pride okrog 170€ če se ne motim, kar je trenutno preveč zame.Ma kdo kaj na zalogi doma mogoče?
Če bo vse prav gre jutri clio na en fajn servis

še pod smreko bi moral dati pa bi bilo videti kot za božič 
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
haha sam res pa še smreka je par metrov levo od te mize...škoda ker me nisi prej spomnil
Avto peljem šele v nedeljo k mojstru, tako da začne v pondelk s servisom
Avto peljem šele v nedeljo k mojstru, tako da začne v pondelk s servisom
Dobi se set tesnil za obnovitev čeljusti za cca. 20€, če je batek dober in ne ves požrt. Obnovi pa ti lahko mehanik.Guti napisal/-a:.....
....
RenaultSport
Tako je tudi moj foter je na A3 naredu obnovitev gumic za 30€....
Če mu nagaja ročna mu to ne bo pomagalo. Lahko ti dam kontakt osebe ki se ukvarja s tem. Cena 60€ v Ljubljani, s tem da ti nič ne kupuješ samo prineseš čeljust. On zamenja gumice, podre...Spula napisal/-a:Dobi se set tesnil za obnovitev čeljusti za cca. 20€, če je batek dober in ne ves požrt. Obnovi pa ti lahko mehanik.Guti napisal/-a:.....
....