Pred slabimi štirimi meseci, sem menjal vetrobransko steklo na svoji Renault Laguni Grandtour na Carglass-u. Pri pranju vozila sem opazil, da se je nad senzorjem za dež naredila dvojna razpoka.
Odpeljem vozilo na Carglass in sledi odgovor…Ja seveda, steklo je počeno… Ja to vidim, ampak kako že?? Pravi meni serviser…ja tam je nosilec za ogledalo…nekdo je močneje pritisnil na ogledalo in je zadeva počila…
Dokler gre zadeva na zavarovalnico ni noben problem, zrihtamo, zamenjamo, zalijemo tut luknje velikosti kovanca… Ko prideš z reklamacijo… Hjaa zamenjat bo treba…ja nimam zavarovano…ja pol bo treba pa kupit novo…
Moje mnenje je, da je zadeva počila zaradi vročine v zadnjih dneh in pa slabega materiala oziroma napake pri vgradnji. Je pa očitno počeno samo notranje steklo, ker na zunanji strani je steklo celo, oziroma se nič ne čuti razpoke... Naj pa še omenim, da je ogledalo celo, originalno in nihče ni razbijal po njem
A je kdo že imel podobne izkušnje z njimi?? Jaz vem, da če me še kdo vpraša kam zamenjat steklo… Samo ne tja…

Lep pozdrav,
Benjamin_S