Pa še oba avta sta fasala.

Ja si dobro videl.Sem šel kolegu v Čakovec,da mi je dol spravil folijo z strehe,ker jutri ob 12 sva naročena z oba avta pri cenilcu.UrosJ napisal/-a:Uuuu mater. samo to je fajn padalo.... Sem slišal ja, bil sem na morju. In pa srečal sem mislim da oba vaju z ženo z obema avtama. V soboto okrog hmm pol6 do 6. Za tistim hribom navzdol pred vasjo Štrukovec na Hrvaškem. Sem se glih domou vračal. Sem pa bil prepozen da bi ti poblendal. Ti si se peljal prvi za tabo pa žena z Meganom? Možno?
Pa avti so precej dobili ali ne? Ker streha je konkretno dobila, upam da imaš zavarovano kot je treba. V Ms pa baje ni nič kaj padalo, neka majhna malo.
lp
Še hujšo stvar sem imel na strehi.Evroval.To so neke vrste bitumske plošče.Hvala Za ponudbo vendar,streha se že prekriva z Gerard kritino.Bali napisal/-a:Žižekrs če prav vidim imaš na strehi te stare salonitke..??
Če jih rabiš jih imam ene 100 komadov doma..ti jih dam zastojn..doma pa sem iz Maribora..
Ja zadnje informacije z zavarovalnice pravijo,da bom verjetno moral kako malenkost doplačat.1000-2000e mislim malenkost.UrosJ napisal/-a:Potem sem dobro videl ja.... Ja šit je tole z to točo. Meni je megana 2 meseca ruknolo , isto ko sem bil v službi pa pridem glih z terena grem na radarsko pogedalt hitro če bo kaj ker je bilo čudno in ko sem videl zgrabim ključe in ko grem po stopnicah dol slišim da je začelo ružiti. Avto sem sicer odpeljal v garažo ampak je dobil ene 30 lukenj. Zrihtali so ga v nulo tako da se nikjer nič ne vidi. Pa še po vratih so uredili čeprav imam nalepljeno izolacijo gor.
Ja te bitumenske plošče pa vem kakšne so ja. Glavno da si uredil in že prekrivate. Boš dosti zraven doplačal ali vse krije zavarovalnica?
lp