Toča v Pomurju

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
žižekrs
Kraj: Lendava-Trimlini

Toča v Pomurju

Odgovor Napisal/-a žižekrs »

Tako izgleda moja streha. :|
Slika
Slika
Pa še oba avta sta fasala.
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Re: Toča v Pomurju

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Kaj pa je z avti? :/
Uporabniški avatar
a_sist
Moderator
Kraj: NM-Tolmin

Odgovor Napisal/-a a_sist »

Ojej :-S
Squealing tire is a happy tire :)
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

Uuuu mater. samo to je fajn padalo.... Sem slišal ja, bil sem na morju. In pa srečal sem mislim da oba vaju z ženo z obema avtama. V soboto okrog hmm pol6 do 6. Za tistim hribom navzdol pred vasjo Štrukovec na Hrvaškem. Sem se glih domou vračal. Sem pa bil prepozen da bi ti poblendal. Ti si se peljal prvi za tabo pa žena z Meganom? Možno?

Pa avti so precej dobili ali ne? Ker streha je konkretno dobila, upam da imaš zavarovano kot je treba. V Ms pa baje ni nič kaj padalo, neka majhna malo.
lp
Uporabniški avatar
picinni
Kraj: Trojane

Odgovor Napisal/-a picinni »

Kdaj je bilo tole?? Jaz sem trenutno v Moravcih pa nisem nikjer opazil kaj podobnega tu okoli.
Uporabniški avatar
UrosJ

MIslim da prejšnji teden , nekje na sredini.
Uporabniški avatar
zakumi
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a zakumi »

Po slika sodeč 8.7.
Slika
všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Uporabniški avatar
Bali

Odgovor Napisal/-a Bali »

Žižekrs če prav vidim imaš na strehi te stare salonitke..??

Če jih rabiš jih imam ene 100 komadov doma..ti jih dam zastojn..doma pa sem iz Maribora..
Uporabniški avatar
žižekrs

UrosJ napisal/-a:Uuuu mater. samo to je fajn padalo.... Sem slišal ja, bil sem na morju. In pa srečal sem mislim da oba vaju z ženo z obema avtama. V soboto okrog hmm pol6 do 6. Za tistim hribom navzdol pred vasjo Štrukovec na Hrvaškem. Sem se glih domou vračal. Sem pa bil prepozen da bi ti poblendal. Ti si se peljal prvi za tabo pa žena z Meganom? Možno?

Pa avti so precej dobili ali ne? Ker streha je konkretno dobila, upam da imaš zavarovano kot je treba. V Ms pa baje ni nič kaj padalo, neka majhna malo.
lp
Ja si dobro videl.Sem šel kolegu v Čakovec,da mi je dol spravil folijo z strehe,ker jutri ob 12 sva naročena z oba avta pri cenilcu.
Uporabniški avatar
žižekrs

Bali napisal/-a:Žižekrs če prav vidim imaš na strehi te stare salonitke..??

Če jih rabiš jih imam ene 100 komadov doma..ti jih dam zastojn..doma pa sem iz Maribora..
Še hujšo stvar sem imel na strehi.Evroval.To so neke vrste bitumske plošče.Hvala Za ponudbo vendar,streha se že prekriva z Gerard kritino.
Uporabniški avatar
žižekrs

Oba z mojo sva bila v službi.Ja pa še šipa mi je fasala vendar na srečo mi je ostala cela.Nekateri niso imeli tako srečo,če se lahko temu pravi sreča. :?
Uporabniški avatar
UrbanD
Administrator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a UrbanD »

O fak :( Upam da zrihtaš vse s čim manj komplikacijami...
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Uporabniški avatar
UrosJ

Potem sem dobro videl ja.... Ja šit je tole z to točo. Meni je megana 2 meseca ruknolo , isto ko sem bil v službi pa pridem glih z terena grem na radarsko pogedalt hitro če bo kaj ker je bilo čudno in ko sem videl zgrabim ključe in ko grem po stopnicah dol slišim da je začelo ružiti. Avto sem sicer odpeljal v garažo ampak je dobil ene 30 lukenj. Zrihtali so ga v nulo tako da se nikjer nič ne vidi. Pa še po vratih so uredili čeprav imam nalepljeno izolacijo gor.
Ja te bitumenske plošče pa vem kakšne so ja. Glavno da si uredil in že prekrivate. Boš dosti zraven doplačal ali vse krije zavarovalnica?
lp
Uporabniški avatar
žižekrs

UrosJ napisal/-a:Potem sem dobro videl ja.... Ja šit je tole z to točo. Meni je megana 2 meseca ruknolo , isto ko sem bil v službi pa pridem glih z terena grem na radarsko pogedalt hitro če bo kaj ker je bilo čudno in ko sem videl zgrabim ključe in ko grem po stopnicah dol slišim da je začelo ružiti. Avto sem sicer odpeljal v garažo ampak je dobil ene 30 lukenj. Zrihtali so ga v nulo tako da se nikjer nič ne vidi. Pa še po vratih so uredili čeprav imam nalepljeno izolacijo gor.
Ja te bitumenske plošče pa vem kakšne so ja. Glavno da si uredil in že prekrivate. Boš dosti zraven doplačal ali vse krije zavarovalnica?
lp
Ja zadnje informacije z zavarovalnice pravijo,da bom verjetno moral kako malenkost doplačat.1000-2000e mislim malenkost. :?
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Zakaj pa doplačati?!
Odgovori