laguna ph2 z. vrata mehanizem
laguna ph2 z. vrata mehanizem
Prosil bi za pomoč. Pri dvigu stekla je na koncu samo počilo. Sedaj steklo z roko lahko pomikam gor in dol, motorček pa se sliši da dela v prazno. Kaj se je zlomilo in če se da ta del posebj kupit. Že vnaprej hvala za pomoč. 
U ovaj biznis bolji majmun od mene nema
Re: laguna ph2 z. vrata mehanizem
Po vsej verjetnosti je odletel plastični zatič, ki drži šipo ali plastični sistem, ki vse skupaj premika gor in dol. Klasična napaka pri Lagunah. Novi komplet mehanizem je bolano drag, lahko pa dobiš relativno ugodno rabljen mehanizem na odpadu ali samo plastnične zatiče ipd v Celju - http://dg-electronic.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Hvala. Sem že popravil. Zatič ki drži šipo je šel. 7,99 € in je OK. Še vedno pa nisem menjal olja v menjalniki (aftomtik). Ali mi lahko koga priporočaš. Aja pa še silent gumice na zadnjem mostu, ker ropota po luknjah. Ampak zanimivo kadar pa dežuje pa ne ropota.
U ovaj biznis bolji majmun od mene nema
Mogoče se zadeva malo podmaže in napije v dežju, zato ne škripa. Bo pa prej ali slej začelo zbijati na polno in žal ni opcije, da to ustaviš razen z menjavo. Z menjavo olja sem slišal tudi, da je folk delal na pooblaščenem servisu, kdo je "najboljši" pa žal ne vem. V Hočah se ukvarjajo z avtomatskimi menjalniki - mogoče ti je tam najbljižje? Sam delam vse na servisu v mojem podpisu in zaenkrat vse super-krasno-fajn 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa