Clio RSi Slovenian open No. 64, by Storž
Re: Clio RSi Slovenian open No. 64, by Storž
Kaj si pa to pripeljal? 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
sluzbeni avto od komunale 
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Gledal sem posnetke z grobnika. Je tebe zavrtelo v šikani? Zgledlo je, da je rit začelo odnašat, ko je bil avto že v uravnoteženem položaju..
Squealing tire is a happy tire 
To je auto za deyli eni ste ga ze na lokalcu vidl bivsi klio od kolega.. Biu je beu no bl mavricn zdej je pa v ral 2004 oz neki podobnga k ma dars oz te stvari.. Pac ena grozna barva k se jo da dobit u pixni ze namesano kar pride zlo prov.. In dokaj ugodno..
A_sist: bo drzal sm biu jest s piruetko am bla je fora da sm prletu v cetrti ( ker nism hotu saltat v tretjo ker bi mogu pol takoj za tem ovinkom nazaj v cetrto ker sm hotu mjhn cajta prsparat) in je rit odnesl in je blo premau konjov da bi zadevo ujev podobn mi je naredl ze v ene 5 tem krogu ampak sm ga lepo ujev.. Je pa dost zaj.. Ovink ker je navzdol pa se pr mojmu je rit kr dost zivahna..
A_sist: bo drzal sm biu jest s piruetko am bla je fora da sm prletu v cetrti ( ker nism hotu saltat v tretjo ker bi mogu pol takoj za tem ovinkom nazaj v cetrto ker sm hotu mjhn cajta prsparat) in je rit odnesl in je blo premau konjov da bi zadevo ujev podobn mi je naredl ze v ene 5 tem krogu ampak sm ga lepo ujev.. Je pa dost zaj.. Ovink ker je navzdol pa se pr mojmu je rit kr dost zivahna..
Poznam ovink, ampak nisem pri mojem nikol čutu lahke riti tle. No, mogoče sem šou mal premal na nož, oz. ne v četrti 
Squealing tire is a happy tire 
sem mislil da se iz gum kadiKatrca21 napisal/-a:Dobr dimi za 1.2menjalnik[/size]
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC