Megane ll 1.5 dci 101 težave z motornim računalnikom
Megane ll 1.5 dci 101 težave z motornim računalnikom
lep pozdrav fantje
nisem ne prvi ne edini in ne zadnji, ki ima težave z elektroniko na renoju. ker obisk večih ''strokovnjakov'' ni bil produktiven se obračam še na vas. skratka kot je že v naslovu omenjeno je govora o Megane ll 2005, 1.5 dci 74kw. kje je težava? težava je v tem, da po tem ko sem menjal akumulator, tempomat enostavno ni več deloval. tudi ko sem ga probal omogočiti s clipom se zadeva ni in ni aktivirala. pred vročino sem napolnil klimo in glej ga zlomka..ne dela. no dela, če jo vklopiš ročno na žičko, preko stikala pa ne. klima je avtomatska, reostat je menjan. po takih in drugačnih diagnozah smo prišli do zaključka da je sw napačen in da rabim now sw za avto. avto je tudi čipiran, ampak glede na to da se je delal remap na osnovi napačnega sw niti ni čudno da zadeve ne funkcionirajo. sedaj je naložen prvotni sw. torej če mi kdo lahko pomaga, rabil bi sw oz modofikacijo le tega, tako da bo delovala avtomatska klima, tempomat, samozatemnitveno ogledalo itd. se priporočam 
Re: Megane ll 1.5 dci 101 težave z motornim računalnikom
Zakaj se ne pelje tunerju, kjer se je vozilo "čipalo"?
Če je pred odklopom akumulatorja vse delalo ..................... se samo na novo vpiše podatke v modula, pa mora delovati - pod pogojem, da je že prej delovalo. Vpis se lahko opravi s Clipom....................................
Pri novejših vozilih se menja akumulator z dodajanjem zunanjega vira energije, tako ostanejo vse nastavitve. Pri starejših vozilih to ni bilo potrebno, glavni modul je imel svojo baterijo na "plati"
Če je pred odklopom akumulatorja vse delalo ..................... se samo na novo vpiše podatke v modula, pa mora delovati - pod pogojem, da je že prej delovalo. Vpis se lahko opravi s Clipom....................................
Pri novejših vozilih se menja akumulator z dodajanjem zunanjega vira energije, tako ostanejo vse nastavitve. Pri starejših vozilih to ni bilo potrebno, glavni modul je imel svojo baterijo na "plati"
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;