Scenic II 1.6. 16v Sky
Re: Scenic II 1.6. 16v Sky
Delal sem z Oracal wrap cast folijo. Malo drazja ampak kvalitetna.
Aha. Jaz sem sedaj nabavil 3M 1080 series Brushed Aluminium folijo, da bom par detajlov v notranjosti oblekel.
Draga k svina, upam da upraviči ceno. Sem pa slišal, da se z temi dobrimi zlahka dela, pri tistih cenenih moreš bit pa kr majstr da ti rata brez mehurčkov in da ne pada dol. No delu še nisem upam pa, da mi bo ratal.
Draga k svina, upam da upraviči ceno. Sem pa slišal, da se z temi dobrimi zlahka dela, pri tistih cenenih moreš bit pa kr majstr da ti rata brez mehurčkov in da ne pada dol. No delu še nisem upam pa, da mi bo ratal.
wau brušen aluminij,to se mi res dopade,daš link mogoče še jaz kaj oblečem. 

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
http://www.ebay.com/itm/10cmx20cm-3M-10 ... 20c145f9f0
Od tega sem uzel. cca 1 tekoči meter, nevem pa kok velko točno. Je pa drago...
Delal bom pa, ko bom dobil tisto orodje za razmontirat armaturo iz kitajske pa objavim kakšnp sliko.
Od tega sem uzel. cca 1 tekoči meter, nevem pa kok velko točno. Je pa drago...
Delal bom pa, ko bom dobil tisto orodje za razmontirat armaturo iz kitajske pa objavim kakšnp sliko.
Ja aluminij je kr draga. S poceni folijami je pa samo sranje ja. Se splaca dat mal vec. Rezultat pa le pokaz 
No se par fotk...dokoncal sem linijo v sprednjem odbijaču da je čez celo srebrne barve..da se lepo smeji

Naslednji projekt so pa B stebrički v mat črno ker je plastika zelo zbledela in flekasta...in pa streha (kar ni v steklu) v gloss črno.

Naslednji projekt so pa B stebrički v mat črno ker je plastika zelo zbledela in flekasta...in pa streha (kar ni v steklu) v gloss črno.
Maš jaj**, da to probaš na plastiki?
https://www.youtube.com/watch?v=PZ8jGm6vIfk" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=PZ8jGm6vIfk" onclick="window.open(this.href);return false;
Hehe...ne nimam. Ni pa tut tko hudo da bi se česa tazga lotu. Pol rajš pustim tko kot je 
Mam eno vprasanje. In sicer od kar mam avto sm naredu 10000 km in bom ta tedn naredu redni servis pa me zanima glede olja. Do sedaj so noter točili elf competition 10w40. Ali naj ostanem na tem olju ali naj dam noter elf evolution 5w40. Kolikor sem bral naj bi bil boljši.? Kaksne izkusnje?
Ostani na competitionu in si zmagal... Ta motor ne potrebuje drugega olja... Jaz v mojega točim tega od začetka pa ne pije nič... V očetovega službenega megana se je nekoč tudi vlivalo to olje pa ima danes avto skoraj 300k km pa še vedno dela bp.
Govorilo se je, da baje če je bolj redko olje prej pobere variabilno jermenico. Ker baje hitreje steče vso olje iz nje skozi tiste majhne luknjice. In se ob zagonu obrne na suho.
Kolikor to drži pa nevem.
Vglavnem motor ti glede kao bolšega olja nebo nič bolj hvaležen.
Toliko iz moje strani
Govorilo se je, da baje če je bolj redko olje prej pobere variabilno jermenico. Ker baje hitreje steče vso olje iz nje skozi tiste majhne luknjice. In se ob zagonu obrne na suho.
Kolikor to drži pa nevem.
Vglavnem motor ti glede kao bolšega olja nebo nič bolj hvaležen.
Toliko iz moje strani
Super, tako mnenje sem rabil iz prve roke. Bom kar vzel competition in nadaljeval. Ker ga res nič ne pije in bi blo fajn da tko tudi ostane
Kok pa gre količinsko olja noter? Več kot 5 L?
Hvala.
Kok pa gre količinsko olja noter? Več kot 5 L?
Hvala.
Ne. Tako da ti je piksna 5l čisto dovolj. Glej to sem ti rekel iz prve roke kar sem izvedel pri mojstrih in kar sam vem.
Olje je dobro, poceni in čisto dovolj za ta motor. Glavno da ga ne pije.
lp
Olje je dobro, poceni in čisto dovolj za ta motor. Glavno da ga ne pije.
lp
Hvala za odogvore..
Grem danes v akcijo...Je treba tole pred dopustom poštimat
Grem danes v akcijo...Je treba tole pred dopustom poštimat
Evo danes narejen servis, zamenjano olje, vsi filtri, servis klime in pa zamenjane tudi svečke (baje do sedaj še niso bile menjane kar mi je malo čudno saj ima avto 112.000 km.)
Pa še par fotk ko sem prejšnji teden avto kompletno opral in recimo da ročno spoliral ter povoskal z Autofinesse Tripple all in one. (slike s telefona delajo krivico)

Pa še en detajl vodnih kapljic na havbi po voskanju.

Pa še par fotk ko sem prejšnji teden avto kompletno opral in recimo da ročno spoliral ter povoskal z Autofinesse Tripple all in one. (slike s telefona delajo krivico)

Pa še en detajl vodnih kapljic na havbi po voskanju.