2013 Renault Zoe
Re: 2013 Renault Zoe
Zelo močna mislim, da pri ZOE ni bila nikoli, niti pred posodobitvijo SW, ko naj bi se, po pričanjih tistih, ki imajo avto že dalj časa, to spremenilo. Že princip je bil, je drugačen (regeneracija povaza z zavornim pedalom). E-Golf, Soul, etc. imajo različne programe, knofe, ki spremenijo raven regeneracije.

jaz sem imel pač občutek, da se je avto začel zelo hitro ustavljati ko sem spustil pedal za 'plin'. Nisem pa vozil nobenega drugega električnega avta, tako da ne morem primerjati...
A se pri Zoe-ju ne poveča moč regeneracije, ko voziš v načunu ECO?
A se pri Zoe-ju ne poveča moč regeneracije, ko voziš v načunu ECO?
The only thing constant in life is change.
Francois de la Rochefoucauld
Renault Laguna Coupe Monaco GP
Se pravi, tudi nastavljat ne moreš kolk bi mel regeneracijske moči?
Lahko. Nima knofov in programov z vnaprej nastavljenimi vrednostmi, ampak je vezano na zavorni pedal. Bolj ga pritisneš, več je regeneracije. Simpl.

Od te regeneracije ni kaj prida pričakovati... regeneracija se pozna če ti zaustavljaš vozilo iz 100km/h na 0 km/h, takrat se pozna šele res velik vpliv regeneracije, vendar pa so tu drugi varnostni sistemi, ki pa zopet ne dopuščajo vračanje vse energije nazaj v baterijo...
Koliko dejansko se vam je vpliv regeneracije poznal pri vožnji v mestu, oz. za koliko km, naj bi več prevozili zaradi regeneracije?
Koliko dejansko se vam je vpliv regeneracije poznal pri vožnji v mestu, oz. za koliko km, naj bi več prevozili zaradi regeneracije?
Tudi jaz včeraj na Miklošičevi.revier napisal/-a:Videl taxista v ljubljani, se naokoli vozi z ZOE-tom
Danes sem želel sprobat tale taksi, pa so imel žal spet neko snemanje. Upam, da mi jutri uspe 
Sej ne morm verjet, da je končno tukaj...
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Sej ni, ta je Avantcarjev, nadomestni, dokler ne dobim svojega. Moj je še kar v Franciji, parkiran na tovarniškem dvorišču. Bojda težave s prevozom 

Marija, kompicirajo.. Ta čas bi ti ga lahko že iz lesa na roke izrezljali 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Imaš naročen kak poseben model, da ga čakaš toliko časa?
No, ja ga pa dobim na test za nekaj dni in me prav zanima, kako se bo odrezal ob mojih vsakodnevnih potrebah.
A morda kdo ve ali lahko najameš baterije za več kot 20.000 km na leto?
No, ja ga pa dobim na test za nekaj dni in me prav zanima, kako se bo odrezal ob mojih vsakodnevnih potrebah.
A morda kdo ve ali lahko najameš baterije za več kot 20.000 km na leto?
Hvala za odgovor. Sicer pa v podjetju, kjer sem zaposlen sodelujemo z Renault Slovenija....crf napisal/-a:Seveda, lahko jih najameš za poljubno km. Samo na ceniku nimajo, ker pač skupaj določite ceno in km.
Kako/kje ti je uspelo dobit avto na test za par dni?
v statistiki je 17 prodanih oz. prvič registriranih (12 maja in 5 junija).
Ja, verjetno od Renaulta, ne pa kupcev.
The best place to watch a race is in the rear view mirror.