Laguna 3 ČIPIRANJE
Laguna 3 ČIPIRANJE
Pozdravljeni,
Zanima me ali ima kdo kaj izkušenj s čipiranjem lagun ? Kako se odnese, se lahko pojavijo kakšni problemi potem ko je avto čipiran, ali kakšne dele potem kaj bolj obremenjuje, poraba ? Zanima me tudi ali se splača čipirati pri CSS-Tuning ? Imam pa laguno 3 150KM , se pravi po njihovi tabeli bi mi morali spravt na cirka 180KM ?
Prosim za pomoč
Zanima me ali ima kdo kaj izkušenj s čipiranjem lagun ? Kako se odnese, se lahko pojavijo kakšni problemi potem ko je avto čipiran, ali kakšne dele potem kaj bolj obremenjuje, poraba ? Zanima me tudi ali se splača čipirati pri CSS-Tuning ? Imam pa laguno 3 150KM , se pravi po njihovi tabeli bi mi morali spravt na cirka 180KM ?
Prosim za pomoč
- domzikales
- Kraj: Velenje
Re: Laguna 3 ČIPIRANJE
Jaz imam čipirano laguno. Sicer je 131kW in sem izredno zadovoljen. Zaenkrat ni nobenih težav in sem nardil že 10.000km. Delal mi je pa Tunerc, ki mi je prav tako, vse avte do zdej in se še zmeraj vsi vozijo brez problema. Tako, da jaz ti priporočam njega. Ti se pa potem odločiš po svoji želji.
Kar te ne uniči, te okrepi!
Živjo!
Na kolk ti je pa čipiru? 205km?
Aha. Kaj pa deli, kako je potem kaj z deli sklopko in podobno ? Bi moralo vse zdržati ? Koliko se pa kaj cene gibljejo ? cirka 300 eurov ? Kaj je pa s porabo ?
- domzikales
Blizu 220KM, par konjev majn.jasaZF napisal/-a:Živjo!
- domzikales
Kakšni deli z sklopko? Vse mora držati. Za ceno ga pa pokliči pa se pozanimaj. Poraba je pa dokaj relativna zadeva...kovacic91 napisal/-a:Aha. Kaj pa deli, kako je potem kaj z deli sklopko in podobno ? Bi moralo vse zdržati ? Koliko se pa kaj cene gibljejo ? cirka 300 eurov ? Kaj je pa s porabo ?
Kako so pa kaj nosilci motorja pri tebi? Se avto precej trese v notranjosti?
Sam to ti je kar fajn dvigno moč. Sklopka še drži?
lp
lp
- domzikales
Nosilci so ok. Trese skoraj neopazno. Še ma lufta vse skupaj, tako da bi še šlo, spet pa je odvisno kako je vse skupaj ohranjeno, od turbine itd...Tunerc ve kaj dela. Sklopka je ko nova.UrosJ napisal/-a:Kako so pa kaj nosilci motorja pri tebi? Se avto precej trese v notranjosti?
lp