Komplet zimskih gum in senzorji tlaka - TPMS

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
ren_sen

Komplet zimskih gum in senzorji tlaka - TPMS

Odgovor Napisal/-a ren_sen »

Pozdravljeni,

z novim scenicom sem kupil tudi komplet zimskih gum na platiščih s senzorji tlaka - TPMS. Renault servis pravi, da jih ne more vnesti v računalnik vozila, ne da bi pri tem izbrisal prijavljene senzorje na letnih gumah.

Na tujih forumih sem bral, da je v računalniku prostora za 8 gum oz. 2 seta po 4 gume, kar zveni zelo smiselno.

Ve kdo kaj bolj podrobno o tem?

Hvala in lp!
Uporabniški avatar
MiHeC_bla

Re: Komplet zimskih gum in senzorji tlaka - TPMS

Odgovor Napisal/-a MiHeC_bla »

Ne vem kakšno je stanje pri Scenicu, vendar lahko povem, da je pri Laguni II to mogoče, torej imeti zimski in letni komplet (8gum)
Uporabniški avatar
cobra11

Odgovor Napisal/-a cobra11 »

Razmišljam o nabavi litih platišč za letne gume, na jeklenih bodo zimske, a zdaj malo prepračunavam in zgleda tole zelo drag hobi. Če že dobim platišča za nekje 300€ morem za vsako platišče še dokupit TPMS ventilček ki je cca 45€, kar vse skupaj znaša slabih 500€. Je glede tega kakšna druga možnost? Predvidevam da se ne da kr običajnih ventilčkov namontirat, bo verjetno javljalo napako? Imam pa R Megane Berline 2015 1.5dci
Uporabniški avatar
stmk

Odgovor Napisal/-a stmk »

Ali se da izklopit te senzorje na računalniku za avtomobile kupljene po novembru 2014?
Uporabniški avatar
Cefizelj

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

Sigurno se da, samo na uradnem ti tega ne bodo hoteli. Pri Astilbi vprašej...
Slika
Uporabniški avatar
cobra11

Odgovor Napisal/-a cobra11 »

Mogoče poznate koga iz posavskega konca, lahko tudi okolica NM, ki poskrbi za te stvari?
Na servisu so mi itak rekli da je to nemogoče, pravijo pa tudi da so največ 4 platišča lahko shranjena v računalniku, mogoče ve kdo kako je s tem?
Odgovori