LAGUNA 3 Check parking break
Re: LAGUNA 3 Check parking break
Ja meni skos sveti ne samo pri vzigu...
Pri meni je isto. Tester je pokazal, da je tipalo sklopke v okvari. Napake se ni dalo zbrisati, zato smo kupili novo tipalo (70€), in je še vedno isto sr*nje. Ko se ročna zategne, po nekaj sekundah se pojavi ključek in napiše please check handbrake. Ko pritisnem sklopko, napaka izgine ampak se po desetih sekundah pojavi nazaj.
Ima mogoče kdo kakšno idejo kaj bi to lahko bilo?
Lep pozdrav.
Ima mogoče kdo kakšno idejo kaj bi to lahko bilo?
Lep pozdrav.
S testerjem je potrebno prevriti vsa 4 stikala ( sklopka, zavora, 2x na ročici za aktiviranje/deaktiviranje parkirne zavore ), pa se vidi po povratni informaciji iz modula, kaj nagaja.
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko je bil priklopjen tester je kazalo napako na tipalu sklopke. Ko se je sklopka stisnila je napaka izginila.
Tako, da nevem kaj bi to bilo. Mogoče kakšno stikalo na pedalu sklopke? Ker na pedalu sklopke sta dve stikali in tipalo položaja sklopke.
Ko smo sneli dol stikala, da smo jih preverili na piskaču, je vse delalo kot mora. Po montaži stikal nazaj je crknil še tempomat. -.-"
Speed limiter dela, pri tempomatu se pa samo pokaže na displayu da je prižgan, ampak se ga neda aktivirat.
Tako, da nevem kaj bi to bilo. Mogoče kakšno stikalo na pedalu sklopke? Ker na pedalu sklopke sta dve stikali in tipalo položaja sklopke.
Ko smo sneli dol stikala, da smo jih preverili na piskaču, je vse delalo kot mora. Po montaži stikal nazaj je crknil še tempomat. -.-"
Speed limiter dela, pri tempomatu se pa samo pokaže na displayu da je prižgan, ampak se ga neda aktivirat.
pri meni se je zadeva rešila.
s testerjem izbrisal napako... izpisalo se je pa napaka na stikalu za zavoro. baje se to večkrat pojavi...
dvignil je neko mejo da se ne bo takoj aktiviralo...
poštelal mi je še par drugih stvari in avto zdaj dela k urca
je pa moral vzeti najnovejši program ker s starim programom ni mogel napake izbrisati...
s testerjem izbrisal napako... izpisalo se je pa napaka na stikalu za zavoro. baje se to večkrat pojavi...
dvignil je neko mejo da se ne bo takoj aktiviralo...
poštelal mi je še par drugih stvari in avto zdaj dela k urca
je pa moral vzeti najnovejši program ker s starim programom ni mogel napake izbrisati...
Kje si pa to rihtal če ni skrivnost?
Ker tudi meni gre to že počasi na živce in bi rad odpravil napako.
Ker tudi meni gre to že počasi na živce in bi rad odpravil napako.
Okolica krskega.
Je to privatnik?
Lahko bi se za vikedn oglasil v Krško tole zrihtat. Kakšne so kaj cene?
Lahko bi se za vikedn oglasil v Krško tole zrihtat. Kakšne so kaj cene?
ja to je privatnik. oče ima avtomehaniko sin pa elektroniko.
ta vikend ne bo slo ker sem ga ze jaz fehtal pa nima casa...
lahko se zmenimo za drug vikend.
cene pa ne vem kake ima
ta vikend ne bo slo ker sem ga ze jaz fehtal pa nima casa...
lahko se zmenimo za drug vikend.
cene pa ne vem kake ima