Pozdravljeni.
Danes mi je pri prestavljanu oz. pospeševanju zmanjkalo moči oz. pedal za gas ni sprejel kot bi moral. Avto vžge normalno, v prostem teku tudi normalno, napake nobene ne javi, vendar ko daš gas se obrati navijajo kot bi jih prosil.
Se spozna kdo na omenjen problem?
Laguna 2.0 dci nima moči
Re: Laguna 2.0 dci nima moči
Motor ni v "fazi" ali je v servisnem načinu delovanja. V koliko imate možnost, priklopite tester na vozilo.
Lahko pa sami preverite v kakšnem stanju so podtlačne cevke ( počeno, sneta, preparela.............. ) in ali so cevi do turbine cele.
Lahko pa sami preverite v kakšnem stanju so podtlačne cevke ( počeno, sneta, preparela.............. ) in ali so cevi do turbine cele.
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Povsem isto težavo sem imel tudi jaz.
Rešitev:
V škatli zračnega filtra imaš na steno prilepljeno nekakšno peno, ki začne z leti razpadati.
Odpadle delčke posesa proti motorju in le ti zamažejo senzor pretoka zraka. Potrebno je spucat senzor in tisto peno v ohišju filtra komplet odstranit.
Lp
Rešitev:
V škatli zračnega filtra imaš na steno prilepljeno nekakšno peno, ki začne z leti razpadati.
Odpadle delčke posesa proti motorju in le ti zamažejo senzor pretoka zraka. Potrebno je spucat senzor in tisto peno v ohišju filtra komplet odstranit.
Lp
Renault Laguna II Initiale Paris 2.0dci 127kW l.2007
- nelkosmile
Problem je odpravljen. Pri meni ni nobene izolazije v ohišju je pa res da je crknil senzor pretoka zraka in predkatalizator je bil čisto zabasan, tako da so plini sekal nazaj v turbino. Zadevo so uštimal pri Malgaju, katerim se zahvaljujem, saj so zadevo uredili konkretno in "ugodno" ter odkrili oz. predvideli še nekaj napak, katere bomo odpravili v prihodnje. Lp
No, važno da je težava odpravljena. Lepo da se občasno prebere tudi kakšna pohvala na račun pooblaščenih serviserjev.
Renault Laguna II Initiale Paris 2.0dci 127kW l.2007