avto trokira

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
simon24
Kraj: Brežice

avto trokira

Odgovor Napisal/-a simon24 »

pozdravljeni.od včeraj ko sem šel iz službe se mi je zgodilo da se je avto začel čudno obnašat.ni imel moči imel je čudn zvok ter ga je treselo kot da bo crknil motor ga je nekaj dušilo.vem da je veliko možnosti kaj je lahko narobe ampak mi lahko vsaj kdo približn pove kaj?imam pa renault megane 2 letnik 2003 1.6 16 v bencin.že nekaj časa mi pa tudi sveti lučka za motor v armaturki mehanik nazdanje rekel da je lambda ampak na tehničnem je rekel da je ok sedaj pa nč ne vem več.ko je hladen mi pa tudi ne vžiga zmearaj zatrese motor to pa naj bi bila jermenica odmične gredi kriva.sedaj je možno da je to vse skup povezano?prosim za pomoč.hvala
Uporabniški avatar
a_sist
Moderator
Kraj: NM-Tolmin

Re: avto trokira

Odgovor Napisal/-a a_sist »

tuljave si že menjal?
Squealing tire is a happy tire :)
Uporabniški avatar
simon24

jaz jih nisem menjal baje da so bile menjane že.je verjetnost da so tuljave?je priporočljivo da se menjajo vse al lahko samo tisto k je fuč zamenjam seveda če so sploh tuljave?ker zadne čase opažam da tudi avto nima pravih pospeškov ga muči nekaj...
Uporabniški avatar
simon24

je možno da je to povezano z jermenico odmične gredi ker ko je avto hladen mi včasih sploh s prve ne užge avto pa strese potem v drugo pa normalno užge...
Odgovori