Clio 1.2, l.'97, Fidji

Predstavite Vašega Renault-a
tinuuu
Kraj: Ilirska Bistrica

Clio 1.2, l.'97, Fidji

Odgovor Napisal/-a tinuuu »

Torej, da še jaz predstavim svoj prvi avto ;)

Model: Clio 1.2
Letnik: 1997
Prevoženi km: 38 000 km

Pred dobrima dvema mesecema sej je Fuegotu pri hiši pridružil še en izmed malo starejših renaultov, tokrat moj, Clio iz leta 1997 in nekih sprememb še ni bilo delanih z izjemo menjave avtoradia in sprednjih zvočnikov, zadnji še čakajo na montažo :D Prav tako so v načrtu novi čeveljčki...zaenkrat so bili samo odstranjeni pokrovi in platišča, ki jih je že rahlo napadala rja, so bila na novo pobarvana, medtem ko se iščejo 14" alu platišča hehe :D

Slika
Slika
Slika
Slika

*Če kdo pozna koga, ki prodaja avto po delih in ima barvane odbijače, je zaželjeno, da mi sporoči, saj se zanimam za nakup :lol: *
Več fotk in plani pa kasneje hehe :wink:
Uporabniški avatar
Storz
Kraj: Vrhnika oz tm okol

Re: Clio 1.2, l.'97, Fidji

Odgovor Napisal/-a Storz »

Zgleda lep :p Pa tud zlo mau kilonetrov ma.. čuvej ga.. Glede odbijacev pa če so celi najbolje, da jih poberes z avta zasčitiš kjer so "letve" oz kar naj bi ostalo črno potem pa primer za plastiko, šprickit pa malo z vodobrusnim paperjem pobrust da rata lepo gladka povrsina potem pa namesas barvo (rezkeras cca 30€) pobarvas in imas odbijace v želejni barvi.. Drugace pa kaksen avtonet, bolha itd jaz imam enega sivega doma ce ti kaj pomaga :p mogoce kaksn odpad (najbolje kar poklicat naokol). Teh bordo rdecih(ce prav vidim na slikah) je bol malo z pobarvanim odbijacem.. Ce dobis se kje odbijace se ti se se splaca vzet se ogledala v barvi avta pride dost lepo.. Drugac pa ene 14 ke kot je v planu ali 15 ke pa malo nizas in bo avto bomba..
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

mmmm lepo so položeni kamni na dvorišču....aja pa clio je tudi lep :mrgreen:
kje si ga pa našla s tako malo kilometri?
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
tinuuu

Storz napisal/-a:Zgleda lep :p Pa tud zlo mau kilonetrov ma.. čuvej ga.. Glede odbijacev pa če so celi najbolje, da jih poberes z avta zasčitiš kjer so "letve" oz kar naj bi ostalo črno potem pa primer za plastiko, šprickit pa malo z vodobrusnim paperjem pobrust da rata lepo gladka povrsina potem pa namesas barvo (rezkeras cca 30€) pobarvas in imas odbijace v želejni barvi.. Drugace pa kaksen avtonet, bolha itd jaz imam enega sivega doma ce ti kaj pomaga :p mogoce kaksn odpad (najbolje kar poklicat naokol). Teh bordo rdecih(ce prav vidim na slikah) je bol malo z pobarvanim odbijacem.. Ce dobis se kje odbijace se ti se se splaca vzet se ogledala v barvi avta pride dost lepo.. Drugac pa ene 14 ke kot je v planu ali 15 ke pa malo nizas in bo avto bomba..
Čuvam, čuvam hehe :P Teli odbijači so mal pobrani pri strani zadaj in spredaj tko da celi lih niso :/ Vsekakor pa bodo menjani v kratkem, takoj, ko najdem kakšne in takoj ko bo kaj časa....summer project haha ;) Kej se bo že našlo nekje :P Uu, vidš na ogledala pa sploh nism pomisnla, dobra ideja... :P drugač pa ja, 14ke gor vrjetno pa še enih par malenkosti pol pa tut nižanje vrjetno, sam lepo počas, use naenkrat nebo šlo haha :D :lol:
Shusuglao napisal/-a:mmmm lepo so položeni kamni na dvorišču....aja pa clio je tudi lep :mrgreen:
kje si ga pa našla s tako malo kilometri?
So aa? :wink: Sorodstvo hehe...en starejši gospod k je ta auto ful mal vozu je zdj pristau u domu starejših in so auto prodajal in pač vedla sm da je u uredu stanju in z malo kilometri in kko so skrbel za njega, tko da sm zgrabla priložnost :P
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Shus, ti vedno rad okolico hiš komentiraš - lani si mene nap*zdil, da je treba travo pokositi :lol:

Avto je iz Bistrce, drugače? Moj prvi Clio je bil iz vaših koncev, nenormalno dobro ohranjen (živo rdeč Bebop, modri tepih po celi notranjosti) sploh pa je šel bolano dobro v primerjavi z obema naslednjima...

Malo ga še vizuelno poštimaj pa bo za kar nekaj časa super vozilce. Pa s teranjem začni počasi - če je bil prej voznik starejši gospod, verjetno zadeva ne pozna obratov... Da ti ne bo prehitro tesnila na glavi odpihnilo ;)
tinuuu

drhouse napisal/-a:Shus, ti vedno rad okolico hiš komentiraš - lani si mene nap*zdil, da je treba travo pokositi :lol:

Avto je iz Bistrce, drugače? Moj prvi Clio je bil iz vaših koncev, nenormalno dobro ohranjen (živo rdeč Bebop, modri tepih po celi notranjosti) sploh pa je šel bolano dobro v primerjavi z obema naslednjima...

Malo ga še vizuelno poštimaj pa bo za kar nekaj časa super vozilce. Pa s teranjem začni počasi - če je bil prej voznik starejši gospod, verjetno zadeva ne pozna obratov... Da ti ne bo prehitro tesnila na glavi odpihnilo ;)
Jaja je iz Bistrice ;) Pazimo aute u teh naših koncih, vidiš :P hahaha

To pa obvezno ja, sam čas si morm uzet, da bo use tko kot je treba. Naslednja 4 leta najmanj bo zihr pri men ostal kr ja, brez dvoma ;) Autek verjetno še ni doživel nekih obratov ne, tko da počas ga bo treba mal razpihat res :D :D
Uporabniški avatar
drhouse

Počasi, kot si rekla... Poglej v temi od mojega bivšega (št. 3 - v podpisu je link), kako se ga je dalo lepo počasi zrihtati. Sem se danes spomnil nanj, mi je kar malo žal za njim. Clio 1 je tak luškan avto in za vozit in za vzdrževanje. Z malo dela in € lahko izpade ful lep na pogled, relativno majhna poraba, problemov praktično nič - razen rja po pragovih in zadnjih blatnikih, 1.2 motor pa res rad prebije tesnilo glave, zato teraj počasi ;)
tinuuu

Resnično lep je tvoj biuši auto :) Dost lepo se jih da zrihtat ja, so simpatični auti. Zame, k rabim neki manjšega za se furat okol bo supr pa tud kot praviš za vzdrževanje niso problematični in poraba je uredu :) rja pa ja...po zadnjih blatnikih je tut na mojmu, ampak pride tut to na vrsto, bomo use zrihtal tak da bo prau :D
tinuuu

Nahitro slikca novih čeveljčkov, ki pa bodo v kratkem prebarvani v belo barvo :)
Slika
Uporabniški avatar
zakumi
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a zakumi »

Ne v belo v grafitno. :)
Slika
všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Uporabniški avatar
drhouse

Bele feltne, bordo avto, črni odbijači, ogledala... Si ziher za belo? Jst bi jih dal v črne :D
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

ne jih poslušat, sledi srcu, pobarvaj na belo 8)
bela na rdeč avto paše kot ata na mamo, kot čebelice na rože....črne pa nekako toliko kot peteršilj na torto, jaz nebi take torte jedel :D
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
zakumi
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a zakumi »

Oz, škoda jih sploh barvati, če so v dobrem stanju.
Slika
všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
tinuuu

Haha, da odgovorim vsem povrsti :D :D Odbijači so ZAENKRAT črni, vendar bodo zamenjani in bodo definitivno v barvi avta, ker mi ti že v štartu niso všeč in je sprednji tako ali tako podrsan že od prejšnjega lastnika.
V vsakem primeru bi naredila po svoje, ker je konec koncev moj avto pa tudi vsak ima svoj okus ali ne? hehe 8) :lol: Bele feltne tako ali tako niso dolgo časa bele, če jih ne pucaš usak dan :P :mrgreen:

Fotka je slaba, tako, da ni videti realnega stanja felten...vsekakor so potrebne ne le barvanja ampak tudi obnove, če ne jih nebi pod vso silo želela prebarvat, če bi bila barva na njih še zelo ohranjena, ker bi jo bilo seveda škode :D

Upam, da je sedaj več ali manj vse razjasnjeno zaenkrat haha :D
Zadnjič spremenil tinuuu, dne 27 Sep 2015, 11:10, skupaj popravljeno 1 krat.
tinuuu

Sicer pa bi na črne odbijače izgledale nekako takole :lol:
Slika
Odgovori