Lep pozdrav. Ker pri nakupu nisem dobil rezervne kartice (jo še iščejo) me zanima kje kupiti in kako potem sprogramirati če se lahko to temu reče. Našel sem že nekaj http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=9655185&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Če je to to. Hvala za info.
Kartica Espace
Re: Kartica Espace
To je samo ohišje. Ti rabiš sedaj še celotno čipovje.
Celotno kartico dobiš na servisu. Tale "jo še iščejo" me ne navdaja z upanjem. Avto uvožen? Ali odvzet od lizinga?
Pozanimaj se na uradnem servisu če lahko naročiš dodatno kartico. Če ja.. pripravi cca 150€. Če ne... boš brez ali pa boš menjal vse ključavnice in kartice.
Pozanimaj se na uradnem servisu če lahko naročiš dodatno kartico. Če ja.. pripravi cca 150€. Če ne... boš brez ali pa boš menjal vse ključavnice in kartice.
Avto je bil uvožen vendar je lastnik imel še eno kartico vendar jo še ni našel. Zraven avta sta vedno 2 ključa to se ve. Upam da jo najde, drugače nevem kk se boma zmenila.
Nikoli se ne kupuje avto samo z enim ključem.
Osebno sem prodajal Corso in smo tudi založili rezervni ključ kar sem potencialnim kupcem tudi povedat in so en za drugim rekli, ko najdete drugi ključ pa se lahko zmenimo. Na koncu sem ga našel in tudi avto prodal.
Če ima nekdo rezervni ključ avtomobila in vse tvoje podatke iz kupoprodajne pogodbe lahko pride čez en teden k tebi na dom, vžge avto in se odpelje.
Osebno sem prodajal Corso in smo tudi založili rezervni ključ kar sem potencialnim kupcem tudi povedat in so en za drugim rekli, ko najdete drugi ključ pa se lahko zmenimo. Na koncu sem ga našel in tudi avto prodal.
Če ima nekdo rezervni ključ avtomobila in vse tvoje podatke iz kupoprodajne pogodbe lahko pride čez en teden k tebi na dom, vžge avto in se odpelje.
Verjetno je slišal tole debato. Mi pošlje danes sms da je našel kartico in mi polepšal dan. Tudi sam ne bi kupil avta brez 2ključev ampak je rekel da ga ima.
Pa želim ti, da bo avto delu brez problema in veliko varnih kilometrov.