CUP from Montenegro
Re: CUP from Montenegro
http://www.njuskalo.hr/auti/renault-cli ... s-15023437" onclick="window.open(this.href);return false;
zakaj pa to?
zakaj pa to?
Ima jedan topic za info o kolima u HR i tamo pisu da je svako auto lose. Bas bas svako. Evo im moje za 10.000e kad nema dobrog 
eto tako napisal/-a:Ima jedan topic za info o kolima u HR i tamo pisu da je svako auto lose. Bas bas svako. Evo im moje za 10.000e kad nema dobrog
Kakav dan za RS LIGHT 
Stigli sicevi od Clia 197 CUP ali bez zadnjeg dijela, i to ce se rijesiti nadam se uskoro .

i stigli farovi od Clia 182 opet xenon i tako to :p

Stigli sicevi od Clia 197 CUP ali bez zadnjeg dijela, i to ce se rijesiti nadam se uskoro .

i stigli farovi od Clia 182 opet xenon i tako to :p

Koliko su te koštali Recaro sjedala ako nije tajna?
Nisu komplet sjedala, samo sundjeri. Nesto malo preko 400€ ali sam spreman da ih prodam za 400 jer su premoderna za mog race clia .
Sjedista su na prodaju, mogu ih poslati u Sloveniju besplatno, cijena je 300e fixno .
Od kad sam u braku samo stetu pravim ... pocijepah volan prstenom pa sam ga odradio jovo na novo . Preko gumenih rukohvata posle dugo razmisljanja ...

Op, pogrsen auto ...

Op, pogrsen auto ...

to je to
felga prva liga, sem imel dva seta
Me prav zanima kako bo zgledalo na avtu
Jesam li vam dosadan sa tockovima?
Ma nisi, je povsot isto, jaz z veseljem berem. Imam tudi jaz monolog v svoji temi. Felge si dobro zrihtal!
imaš kakšno sliko iz strani?
Onda da promijenimo nick name , da stavimo "monolog"
Bice uskoro slike. Cekam jos jedan dio zanimljiv.
Bice uskoro slike. Cekam jos jedan dio zanimljiv.