Koloteki
Koloteki
Zdravo!
Torej potreboval bi prva dva koloteka za Cliota RS 197. in sicer tisti sprednji del ki gre na odbijač.
Zanima me če je edina varianta original, al obstaja kaka druga varianta. Na netu sem vse pregledal (vsaj upam) ampak nič.
Torej potreboval bi prva dva koloteka za Cliota RS 197. in sicer tisti sprednji del ki gre na odbijač.
Zanima me če je edina varianta original, al obstaja kaka druga varianta. Na netu sem vse pregledal (vsaj upam) ampak nič.
Re: Koloteki
Sem bil v isti situaciji,sicer za RS172 pa vendar drugega kot original nisem našel
možno da obstaja,samo meni ni uspelo najdt 
Live long and prosper \\//
Na silux si pogledal?
Vse sem pregledal, preklical ampak samo originali naj bi bili,en pa je 130€. Tako da sem naročil originalne pa upam vsaj na 15% popusta ko je bilo obljubljeno...
kopije nimaš, ker ni navaden clio, žou tako je. tku da drucga kot original ne morš dobit.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Oj,MuRiCi napisal/-a:Sem bil v isti situaciji,sicer za RS172 pa vendar drugega kot original nisem našelmožno da obstaja,samo meni ni uspelo najdt
Kolk pa so original?
Squealing tire is a happy tire 
Evo še kataloške, če bo kdo kdaj potreboval
8200455258
8200441748
8200455258
8200441748
Samo sprednji del,ta ki sem ga potreboval je bil 52€a_sist napisal/-a:Oj,MuRiCi napisal/-a:Sem bil v isti situaciji,sicer za RS172 pa vendar drugega kot original nisem našelmožno da obstaja,samo meni ni uspelo najdt
Kolk pa so original?
Live long and prosper \\//