Vgradnja Keyless go ali kaj naredite s kartico?!?

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
riah

Vgradnja Keyless go ali kaj naredite s kartico?!?

Odgovor Napisal/-a riah »

Živjo!

Imam laguno mk2 letnik 2007. Zelo mi gre na živce kartica za vžig avta ker ne vem kam naj jo spravim ko ni v vozilu. Je možna mogoče vgradnja keyless go v te avte?
Če ni pa prosim za nasvete kje jo imate vi, saj jaz se malo bojim da jo bom nekje zgubil ker je ne morem met, tako kot pri ostalih avtih, lepo zraven ključev za bajto.

hvala in LP!
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Re: Vgradnja Keyless go ali kaj naredite s kartico?!?

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

Jaz imam kartico od avta pa gor ključe od bajte. Oz vse skup 2 ključa in obesek pa je vse ok. Se navadiš
Uporabniški avatar
riah

Odgovor Napisal/-a riah »

Pa imaš to kartico kjer je luknja za kaj gor obesit na tisti strani ki gre v avto?
Sem nekje tudi bral da ni pametno prav veliko gor obešat, najbrž mišljeno bolj za tiste z 10 ključi pa 5 obeski pa vse živo gor našarjen..

Kaj pa keyless go? kdo ve bi se to dalo vgradit?
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Jaz imam na Laguni vgrajen alarm, ki "prostoročno" odklepa in zaklepa. Še vedno pa je treba dati kartico v režo za vžig avta ;)

https://www.youtube.com/watch?v=5oVUwgZMIcg
Uporabniški avatar
5cenic

Odgovor Napisal/-a 5cenic »

Kok dnarja to stane in a se da nastelat da je tih?
Uporabniški avatar
drhouse

Sem vzel rabljeno - neuporabljeno od enega forumaša za menda 50€, ampak je to že ene 3 leta nazaj. In ja, hvalabogu se da naštelati, da je tiho :lol:
Uporabniški avatar
5cenic

Odgovor Napisal/-a 5cenic »

Maš kakšen link do te stvarce. Prav bi mi prišlo, da se sam odklene zato, ker ko prideš do avta z otrokom eni roki, v drugi pa vrečke iz trgovine, je dosti lažje če ti ni treba zraven še klučov iskat.
In kako se to inštalira notri? Da ni preveč zafrknjeno.
Uporabniški avatar
drhouse

Linka žal nimam, tudi znamke se ne spomnem. Najde kar nekaj zadetkov pod "keyless car alarm".

Vgradnja je bila kar komplicirana, avtoelektričar je delal cca 2 dni. Laguna ima kar okrog in okrog nametane električne elemente in mu vzelo precej časa, da je vse med seboj povezal - sirena pod haubo, senzor tresljajev in senzor kartice ob levo nogo, ključavnica na sredinski konzoli, blokada vžiga na armaturni plošči... Zaradi kompleksnosti napeljave in računalnikov v Laguni, mu ni uspelo usposobiti daljinskega oz. avtomatskega zapiranja oken in pravilne vezave na zatemnitev luči (naredi to z zamikom in ne takoj ob zaklepu).
Odgovori