Megane gt line "blue"
Re: Megane gt line "blue"
Pozdravljeni sem nov na forumu in rabim vašo pomoč.Imam megan berlin gt line 2011 letnik in mi je pregorela zarnica pri tablici po menjavi zled žarnico je nastla tema se na poziciski luči zadaj desno.Obiskal sem servis in so zamenjali vse žarnice pa nič.ko so dali kontakt se je prižgalo nato tema.Varovalke baje ok računalnik ni zaznal nobene napake.kaj zdaj,prosim za nasvet.
Uporabniški avatar
rok lina
Uporabniški avatar
rok lina
Najbrž si pri menjavi skuril varovalke, ki so v motornem prostoru....tudi meni se je to zgodilo.....varovalke so v škatli zraven akumulatorja v črni škatli
graf je nazobčan s serijskim fajlom (z tuning fajlom tega ni) predvsem zaradi konzervativnega vžiga in prevelik količine goriva ki ga ima to vozilo na serijski mapi. če bi avto zavrtel v nizji prestavi tega ne bi bilo videti, če pa zadevo zavrtiš v višji in dynorun traja zelo dolgo potem ima potezna celica, ki meri silo veeliko časa da se odzove na vsako malenkost, ki se zgodi. je pa pač tako zadeva veliko bolj natancna. Sicer se zadeva ne bi toliko opazila ce bi dodal nizjo resolucijo (naprimer vsak kvadratek za 20nm, namesto sedanjih 10nm), ampak potem bi bila razlika toliko manj opazna.
Zanimivo tole z grafi... ko bom kaj hodil v tistem koncu se bova slisala pa bos me peljal... ker 6ps je tok mao da dvomim da se dejansko pozna na cesti pozna oz da jih clovek obcuti.... nevem no.... glavno da si ti zadovoljen.
A ti si spet feltne menjal?? lansko leto pa letos?? ni skoda denarja?? sa je z onimi tudi dobro zgledal... sta pa obe obliki na isto.. dober si mi ti
Povej mi ti tankas 95 ali 100?
pa cim vec sunke
lp
A ti si spet feltne menjal?? lansko leto pa letos?? ni skoda denarja?? sa je z onimi tudi dobro zgledal... sta pa obe obliki na isto.. dober si mi ti
Povej mi ti tankas 95 ali 100?
pa cim vec sunke
lp
Re: Megane gt line
Ok, lahlo se slisiva. Feltne in gume dobro prodal zato sem menjal. Vsak ima svoje zelje primer ti imas muziko jaz pa feltne. Tankam vecinoma 95,100 ko grem kam dle saj sem pogruntal, da je manjsa poraba z 100 po mestu pa ni razlike tko,da kar 95. Glede konjev 118 vesel ko harmonika.
Aja hvala enako... š.j.h.
Aja hvala enako... š.j.h.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Manjkajo mi dva krogca za nivo olja, koliko je to v količini?

Kolko je to količinsko se mi ne sanja, ni pa še panike. Pa to ti zjutraj kaže ko mrzlega prižgeš?
Mislim da je to še na palčki nekje 3/4 ali tu nekje. Več kot pol je.
Če imaš v roku 4-5k kilometrov servis se ne sekiraj, če pa ne pa dolij malo olja pa gremo dalje.
Kolko maš km? Moj zaenkrat tok tok ne pije še olja. Mam pa 56k km.
lp
Mislim da je to še na palčki nekje 3/4 ali tu nekje. Več kot pol je.
Če imaš v roku 4-5k kilometrov servis se ne sekiraj, če pa ne pa dolij malo olja pa gremo dalje.
Kolko maš km? Moj zaenkrat tok tok ne pije še olja. Mam pa 56k km.
lp
Ja zjutraj, 10k od servisa, prevozenih 58k.

Krogec/kvadratek naj bi bil 1dcl.
Je točno tako kot praviš , me je blo mal strah. Sedaj vem, da ni panike. 

Samo kako ti je lahko požrlo olje? Pri nobenemu remaultu do sedaj mi ni požrlo nič....
Očitno potem z tvojim avtom nekaj ni vredu. 

Sam meni ga moj tudi nič ne pije. servise delam na cca 13k km in so skos vsi krogeci kot po servisu... Zanimivo
Ocitno bom moral menjati olje,sedaj imam motrio.