Lep pozdrav!
Sem čisto nov na forumu. Pred kratkim sem postal lastnik Grand Scenica 1.6 dizla 130km, letnik 2011, z opremo Privilege.
Čez dva dni se mi je najprej prižgala lučka- "check injection system", ki je potem ob ponovnem zagonu avta ugasnila. Naslednji dan pa mi je posvetila še lučka "check anti pollution system", ki pa ne ugasne. Sem bil že pri mojemu serviserju, ki mi je priklopil na komp in zadevo resetiral. Nekaj je omenil zračno loputo. Čez nekaj ur se je lučka spet prižgala.
A kdo ve, kaj bi to točno bilo, je spekter napak lahko širok?
Zanimala bi me pa še vaša mnenja, na splošno, o teh modelih Grand Scenicov.
Hvala za kakršnekoli odgovore.
opozorilo anti pollution system na Grand Scenicu
Re: opozorilo anti pollution system na Grand Scenicu
Prvo menjaj mehanika za nekoga ki zna brati napake in jih ne samo brisati. Brisanje napake samo poslabša stvar.
In čisto dobronamerno mislim.
In čisto dobronamerno mislim.
Ja, saj z njim sem že zmenjen za naslednji teden, da podrobno pregleda, potem bom pa videl, kaj bo.
Pogooglu zate. Tle je en natančen odgovor kaj vse bi lahko bilo:
http://www.justanswer.co.uk/renault/7sj ... cenic.html
Drugače malo pogoogli in preglej, če te zanima kaj je. Svetujem pa ti, da odpelaš avto k enemu dobremu mehaniku in ni vrag, da bo vedel kaj je narobe.
Če si v okolici LJ ti priporočam Astilbo. Poklič in povpraš, mislim da ti bodo znali svetovati.
http://www.justanswer.co.uk/renault/7sj ... cenic.html
Drugače malo pogoogli in preglej, če te zanima kaj je. Svetujem pa ti, da odpelaš avto k enemu dobremu mehaniku in ni vrag, da bo vedel kaj je narobe.
Če si v okolici LJ ti priporočam Astilbo. Poklič in povpraš, mislim da ti bodo znali svetovati.
5cenic, hvala za trud in priporočilo.
Moj serviser je drugače super, mu popolnoma zaupam, naslednji teden bo bolj podrobno pregledal, kaj je narobe. Mislim pa, da dela ravno v Astilbi, imena delavnice nisem poznal, ampak mi tja že nekaj časa vozimo naše Renaulte. To je na Rudniku, pri Semenarni. Vedno zelo zadovoljni z servisi.
Moj serviser je drugače super, mu popolnoma zaupam, naslednji teden bo bolj podrobno pregledal, kaj je narobe. Mislim pa, da dela ravno v Astilbi, imena delavnice nisem poznal, ampak mi tja že nekaj časa vozimo naše Renaulte. To je na Rudniku, pri Semenarni. Vedno zelo zadovoljni z servisi.
Ja astilba je ravno tam, na Rudniku malo naprej od semenarne. Pa ni problema rad pomagam.
Evo, samo v vednost, danes sem bil v Astilbi, mehanik, g. Igor, mi je povedal, da se je pokvarila dušilna loputa na izpuhu. To naj bi bilo kar pogosto pri Scenicih letnika 2011. Naročena je že, naslednji teden jo zamenjam.
Vse pohvale Igorju za prijaznost, strokovnost in ažurnost.
Vse pohvale Igorju za prijaznost, strokovnost in ažurnost.