Pooblaščen servis Pleško Cars Brezovica
Pooblaščen servis Pleško Cars Brezovica
Pozdravljeni,
lastim si Twinga RS, letnik 2008. Po servisni knjižici je po 6 letih predvidena menjava komplet zobatega jermena ter garnituro jermena dodatne opreme, istočasno pa bom menjal še vodno črpalko. Odločil sem se, da to opravim kar na pooblaščenem servisu (original Renault deli), saj imajo do konca tega meseca akcijo, ki na koncu znese malce dražje, kot če bi kupil konkurenco.
Na raznih spletnih forumih sem prebral kar nekaj pohval na račun pooblaščenega servisa Pleško Cars (eni naj bi imeli tudi slabe izkušnje, a jih niso utemeljili), a so objave že starejšega datuma.
Zanimjo me izkušnje lastnikov vozil Renault z omenjenim servisom.
Hvala za odgovore.
lastim si Twinga RS, letnik 2008. Po servisni knjižici je po 6 letih predvidena menjava komplet zobatega jermena ter garnituro jermena dodatne opreme, istočasno pa bom menjal še vodno črpalko. Odločil sem se, da to opravim kar na pooblaščenem servisu (original Renault deli), saj imajo do konca tega meseca akcijo, ki na koncu znese malce dražje, kot če bi kupil konkurenco.
Na raznih spletnih forumih sem prebral kar nekaj pohval na račun pooblaščenega servisa Pleško Cars (eni naj bi imeli tudi slabe izkušnje, a jih niso utemeljili), a so objave že starejšega datuma.
Zanimjo me izkušnje lastnikov vozil Renault z omenjenim servisom.
Hvala za odgovore.
Re: Pooblaščen servis Pleško Cars Brezovica
Do sedaj sem bil 3× pri njih....od tega 2× zelo zadovoljen resnično so naredili tako kot je treba in računali po realni ceni,ko sem bil pa 3 cih tam, so mi pa menjali nek konektor na park senzorju zadaj in je ista pesem še danes, da me heca ta konektor...računali pa drago....to je moje mnenje....
- LudaAjkula
- Kraj: LJ
Nekoč odličen servis. Zadnje čase so se pa poslabšal. (Odkar ni več Boštjana, ki je imel tam največ pojma od vseh.) Imel sem kar nekaj težav z njimi v zadnjem času, tako da sem se odločil za menjavo servisa. Za servise in manjša popravila se bom zdaj odpeljal do Avtovala (ker poznam lastnika). Drugače sem pa slišal da ima Avto Snoj v črnučah stručkote. Če te karkoli zanima mi piši PVT.
LP
LP
Renault Megane RS 3 - Miltek catback - Forge Dump valve - 296HP - 460NM
Avto Snoj kolikor vem, ni več pooblaščeni servis za Renault.
Avto Snoj je sedaj v verigi Maxx servisov. https://www.servicemaxx.si/representatives/view/437" onclick="window.open(this.href);return false;
Astilba.
Toplo priporočam - boljše od uradnega servisa !
Clio 1.6 GT
Najprej sem bil v kontaktu z Astilbo, a me zaenkrat pridejo orginal deli ceneje na pooblaščencu. So me pa na Astilbi opozorili naj pazim, da mi ne bojo slučajno hoteli vgraditi delov znamke Motrio, kar zadnje čase pooblaščenci Renault prakticirajo in vgrajujejo kot original dele.Bucko99 napisal/-a:Astilba.Toplo priporočam - boljše od uradnega servisa !
Sem pa prebral, da je veliko forumašev zadovoljnih z Astilbo.
LP.
A ni Motrio Renaultova znamka, ki dela original dele, le da so malo cenejši? Razen če so mislili, da bi ti vgradili Motrio, računali pa kot original.
Moraš tudi vedeti, da so nekateri aftermarket deli boljši kot "originalni" oz. tistih, ki jih vgrajujejo na pooblaščenem servisu. Na mojem avtu, so v času prejšnje lastnice vgradili zadnje ploščice na original servisu. Same ploščice so bile cenejše (mislim, da so dali notri TRW), kot Textar, ki so mi jih vgradili pr Astilbi.Miliboy napisal/-a:Najprej sem bil v kontaktu z Astilbo, a me zaenkrat pridejo orginal deli ceneje na pooblaščencu. So me pa na Astilbi opozorili naj pazim, da mi ne bojo slučajno hoteli vgraditi delov znamke Motrio, kar zadnje čase pooblaščenci Renault prakticirajo in vgrajujejo kot original dele.Bucko99 napisal/-a:Astilba.Toplo priporočam - boljše od uradnega servisa !
Sem pa prebral, da je veliko forumašev zadovoljnih z Astilbo.
LP.
Vendar so tiste ploščice TRW piskale od trenutka vgradnje dalje, kar mi je potrdila bivša lastnica, nato pa so še nekako zarjavele, da so mi tudi med samo vožnjo piskale (mi je gospod na Astilbi razložil kaj pa kako vendar neznam točno razložiti). Sedanje Textar za zdaj ne spuščajo nobenih piskajočih zvokov ne med zaviranjem, kaj šele med vožnjo.
In ko potegneš skupni račun na uradnem servisu in pri Astilbi so kljub cenejšim ploščicam na uradnem servisu za zamenjavo samo zadnjih ploščic izdali račun, ki je bil le za malenkost nižji kot sem jaz plačal pri Astilbi za zamenjavo sprednjih in zadnjih ploščic.
Motrio se prodaja uradno pod Renault, tako da dvomim da je s takimi deli kaj narobe.
Bucko99, odvisno od katerega uradnega servisa
Bucko99, odvisno od katerega uradnega servisa
The best place to watch a race is in the rear view mirror.