Operacija: "TURBO"...
Re: Operacija: "TURBO"...
bremzo sem imel na desnem sedežu 
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
- R19-racing
- Kraj: koper
hehe js pa na zadnjem
js sem bil s plavo ninjo... 
ukrotil sem skrivnostni števec za pritisk bencina
kriva je bila slaba masa, priklopil sem ga na vžigalnik kot še ostalih trideset stvari ki čakajo na požar
ko sem prižgal luči je kazal 0.2 bara manj, če je bil prižgan radio je šlo še malo bolj dol, pa že v štartu je kazal premalo, tako da ko je bilo vse prižgalo smo bili skoraj na nuli
zdaj sem maso pribil direktno na pleh in pridno kaže ter ne trza na ostale porabnike

kriva je bila slaba masa, priklopil sem ga na vžigalnik kot še ostalih trideset stvari ki čakajo na požar
ko sem prižgal luči je kazal 0.2 bara manj, če je bil prižgan radio je šlo še malo bolj dol, pa že v štartu je kazal premalo, tako da ko je bilo vse prižgalo smo bili skoraj na nuli
zdaj sem maso pribil direktno na pleh in pridno kaže ter ne trza na ostale porabnike

Veri najs
Ej v petek lah nardimo zvečer en uizi roadtrip! Vreme bo!
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
bi z veseljem, samo bom v petek zvečer žal tripal v službi
kaj pa sobota?
kaj pa sobota?
V soboto pa lahko narediš en roadtrip do Krškega, kjer imamo otvoritev sezone na Raceland-u. 
Enigma motorsport
Kam bi pa šli pa kdaj?UrbanD napisal/-a:Veri najsEj v petek lah nardimo zvečer en uizi roadtrip! Vreme bo!
Meni v petek zvečer odpade rekreacija in bi mogoče šel zraven.. Čeprav sem še vedno na zimakih..
Če mi žena ne bo zatežila, da bi šla na late-night shoping, bom pa mulca doma čuval
včeraj sem šel spat in se spet zbudil v jugoslaviji
najprej sem kupil en odstranjevalec barve v bauhausu, pa ne dela ravno dobro, celo kanto sem ga porabil za dve feltni pa gulil sem cel dan, zato sem si zaželel nekaj močnejšega. V merkurju inajo same ekološke, ki ne topijo ničesar, bauhaus takisto, sem šel v mavrico in so imeli celega enega na izbiro it to taistega od Colorja, ki sem ga že imel, sem šel še v blik in nimajo nič. je rekel da ga včasih sicer imajo, ampak da naročajo samo enkrat na leto in da ne vem kdaj bo to
sem malo sit te socjalistične ponudbe, povsod imajo iste tri artikle, ki so zanič in živjo.
kje zdaj dobiti odstranjevalec ki bo stopil ta lak?
po enem dnevu mazanja, čohanja in seanso s štrajfiksom še vedno zgleda takole

najprej sem kupil en odstranjevalec barve v bauhausu, pa ne dela ravno dobro, celo kanto sem ga porabil za dve feltni pa gulil sem cel dan, zato sem si zaželel nekaj močnejšega. V merkurju inajo same ekološke, ki ne topijo ničesar, bauhaus takisto, sem šel v mavrico in so imeli celega enega na izbiro it to taistega od Colorja, ki sem ga že imel, sem šel še v blik in nimajo nič. je rekel da ga včasih sicer imajo, ampak da naročajo samo enkrat na leto in da ne vem kdaj bo to
sem malo sit te socjalistične ponudbe, povsod imajo iste tri artikle, ki so zanič in živjo.
kje zdaj dobiti odstranjevalec ki bo stopil ta lak?
po enem dnevu mazanja, čohanja in seanso s štrajfiksom še vedno zgleda takole

Peskat pel pa prašno barvat in bojo k nove 
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
probaj s kako stvarjo ki jo uporabljajo v navtiki za odstranjevanje barve na colnih.tam so malo mocnejse stvari
so poliranein tudi v prihodnosti mislijo biti, tako da nebi hodil blizu s peskom, enkrat sem se že nategnil zdaj bom pa bolj nežno pot ubral, peskanje pusti pregloboke luknje in preden tisto spraviš nazaj v sijaj, ti trikrat brada zrasteUrbanD napisal/-a:Peskat pel pa prašno barvat in bojo k nove
danes sem preizkusil napravo za polirat, zrasla je na domačem zeljniku, dela super, pritisneš stikalo, prisloniš brusni papir in čakaš
precej bolje kot peš drgnjenje

Dr Baltazar. 
http://www.croatianhistory.net/etf/baltazar.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.croatianhistory.net/etf/baltazar.html" onclick="window.open(this.href);return false;
brušenje je šlo nekam sumljivo hitro

potem ko sem začel polirat, se je jasno nekaj zakonpliciralo, kot sem sumil da se bo, če poliram na mizi se sveti, na vrtiljaku pa ne
zdaj moram ugotoviti kaj delam narobe
pa večji polirni kolut moram nekje dobiti, pa tudi ne vem kje, tako da zgleda da bodo feltne na avtu nekje okrog novembra

potem ko sem začel polirat, se je jasno nekaj zakonpliciralo, kot sem sumil da se bo, če poliram na mizi se sveti, na vrtiljaku pa ne
zdaj moram ugotoviti kaj delam narobe
pa večji polirni kolut moram nekje dobiti, pa tudi ne vem kje, tako da zgleda da bodo feltne na avtu nekje okrog novembra
malo bolj objasni kaj delas drugace ce se na mizi sveti na vrtiljaku pa ne. kaksno gobico imas kaksno pasto? imas polirko al na roke poliras?
koluti iz filca in bombaža za na vrtalnik
to:

samo problem je ker sta kolutka premajhna in ne pridem dobro zravem po kotih, pa še glava vrtalnika je nevarno blizu robu in potem mi samo malo spodleti in počoham feltno
delam pa tako:
potem ko pobruim z vodobrusnim papirjem p2000, najprej vzamem filc in rjavo grobo pasto, za na fino pa bombažnega in plavo. z istimi stvarni sem poliral že pokrov ventilov v motorju, prejšnje feltne, razne alu drobnarije in celo ene inox cevi, pa se vedno lepo zasveti, samo zdaj na tem vrtiljaku pa ne
možno je da sem dal premalo paste, ker res hitro vrti in na ekspres izgine, moram motor prestaviti na počasno hitrost, samo spet ne vem kam gre katera žica, zdaj je zvezan na centrifugo in piči ko raketa
to:

samo problem je ker sta kolutka premajhna in ne pridem dobro zravem po kotih, pa še glava vrtalnika je nevarno blizu robu in potem mi samo malo spodleti in počoham feltno
delam pa tako:
potem ko pobruim z vodobrusnim papirjem p2000, najprej vzamem filc in rjavo grobo pasto, za na fino pa bombažnega in plavo. z istimi stvarni sem poliral že pokrov ventilov v motorju, prejšnje feltne, razne alu drobnarije in celo ene inox cevi, pa se vedno lepo zasveti, samo zdaj na tem vrtiljaku pa ne
možno je da sem dal premalo paste, ker res hitro vrti in na ekspres izgine, moram motor prestaviti na počasno hitrost, samo spet ne vem kam gre katera žica, zdaj je zvezan na centrifugo in piči ko raketa