Letne pnevmatike za Clio RS III
Letne pnevmatike za Clio RS III
Živjo!
Bliža se čas menjave in me zanima, katere priporočate oziroma kaj imate gor ostali? Odločam se med Continental SC 5 in Goodyear Eagle F1 asymmetric 2. Dimenzija je standard-215-45-17.
Bliža se čas menjave in me zanima, katere priporočate oziroma kaj imate gor ostali? Odločam se med Continental SC 5 in Goodyear Eagle F1 asymmetric 2. Dimenzija je standard-215-45-17.
Re: Letne pnevmatike za Clio RS III
Jaz sem se odločil za Goodyear Eagle F1 asymmetric 2. Upam da bo dobra guma.
CSC5 sem imel jaz na svojem.. pa moram povedat, da se je z CSC3 bolje peljalo.

tut js sem biu bol zadovoljen z cs3, kot cs5, nekaku bolj predvidljiv je biu avto, mogoče je blo to samo u glavi, sm pač blo je tako.Cr00k napisal/-a:CSC5 sem imel jaz na svojem.. pa moram povedat, da se je z CSC3 bolje peljalo.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Če si odprt še za druge predloge. Sam sem dobil avto s Sava Intensa, saj se kar OK, držijo ampak imajo tako mehko bočnico, da nad 150, ko sem zabremzal je bočnice tako stiskalo, da je bil avto grdo nestabilen. Po dveh tednih dal gor Bridgestone Adrenalin RE002, izredno zadovoljen na cesti z njo. Na progi je pa itak vse prešvoh dokler niso lih vsaj semi slick.
No potem dodajam še te v izbor. Vseeno se najbolj nagibam na stran Continental. Do sedaj so bile gor CSC 3, za naprej pa sem hotel sprobat CSC 5. Kako so pa v primerjavi z njimi obnesejo Bridgestone? Na dirkališča (še) ne zahajam
mogoče bo letos prvič 
Symon, si ziher da so krive gume? Tudi moj na 18" z RE050A, ki imajo zelo trde bočnice, je ob zaviranju nad 150 avta po celi cesti... Mislim da je sokol govoril da je to zaradi obrabljenih zavor (pač ker ni več toliko mesa kot pri novih, ne da so za stran).Symon napisal/-a:Če si odprt še za druge predloge. Sam sem dobil avto s Sava Intensa, saj se kar OK, držijo ampak imajo tako mehko bočnico, da nad 150, ko sem zabremzal je bočnice tako stiskalo, da je bil avto grdo nestabilen. Po dveh tednih dal gor Bridgestone Adrenalin RE002, izredno zadovoljen na cesti z njo. Na progi je pa itak vse prešvoh dokler niso lih vsaj semi slick.
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
200% Že ko so šle dol sem videl razliko, Intenso sem stisnil kot čigumi z lastno težo, Bridgestonke niti malo. Še zimske Falken Eurowinter so boljše kar se tega tiče. Po zamenjavi teh težav ni bilo več. Oziroma, da ne lažem, zadnje zavore so bile zanič ampak po menjavi le teh ni bilo neke dramatične razlike kot z zamenjavo gum.
Kaj pa recimo primerjava re002 in csc3? Tud js bom cez kak mesec menjal pa se nagibam k re002...
No jaz imam sedaj re002 prej sem imel pa csc3....in lahko ti povem da sem zadnjič sprobal in lahko rečem da mi ni zal da sem jih nabavil....guma je zalimana na cesto.....Marko16V napisal/-a:Kaj pa recimo primerjava re002 in csc3? Tud js bom cez kak mesec menjal pa se nagibam k re002...