Avantime 3.0 V6 Privilege

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
5cenic

Re: Avantime 3.0 V6 Privilege

Odgovor Napisal/-a 5cenic »

Kako to, da si gume že gor fliknu? Zjutraj je pogosto še vedno minus oz blizu ničle pa tudi zakonsko je predpisano, da mora biti zimska oprema do 15. marca.

Sprašujem bolj zato, ker sem tudi sam razmišljal, da bi gor dal letni komplet kar ta vikend oz. jutri pa nisem prepričan.

No ja še eno vprašanje. Se je komu že zgodilo, da je imel letno opremo in ketne v prtljažniku pa so ga policaji ustavili? Preverjajo velikost keten ali so samo zadovoljni, da vidijo, da imaš nekaj sabo? Jaz imam ene ketne v garaži 14" brez etikete o velikosti pa me zanima, če bi me preverjal, če so prave dimenzije (gume imam 17").
Uporabniški avatar
Drejchi
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Drejchi »

Imam dva avta in ta itak že skoraj celo zimo stoji in nič ne kaže, da ga bi kaj nujno nucal prihodnjih štirinajst dni. Imam pa tudi "zokne" (tiste tekstilne "ketne") če bi po kakem čudnem naključju slučajno moral kam s tem avtom.

Ni pa prepovedano se v tem "zimskem" obdobju voziti z letnimi, poglej malo naokoli, se jih veliko (zato tudi takšna štala na cestah vsakič ko po snegu zadiši) vozi na letnih in imajo zimsko opremo v kufru, kao :?

Dimenzije morajo štimat, ja.
Slika
Uporabniški avatar
zigs

Odgovor Napisal/-a zigs »

Kako bo pa policaj vedu da so prave. A jih moras pred njim nataknt da vid ce so prave? Verjetno da ne, vsaj jst vem da jih nebi :)
Uporabniški avatar
tehnoland

Odgovor Napisal/-a tehnoland »

Sodelavec ima celo leto letne gume gor. Pa ima tudi ketne v avtu. Do zdaj še sploh ni pojamral da bi imel probleme s policijo.
Pravi samo da 4mm morajo imeti letne gume da lahko ima ketne gor drugače tudi ketne ne pomagajo.
Uporabniški avatar
5cenic

Odgovor Napisal/-a 5cenic »

Aha, če avto stoji pol je dokej vseeno :)

Sem malo pogledal vreme za nasledni teden pa so še vedno nizke temperature, za četrtek celo dež s snegov (no ja verjetno bo samo dež). Ja bom verjetno kar moral potrpeti z zimskimi še dva tedna.
Uporabniški avatar
Drejchi

Yeah bitches! [emoji48]

Slika
Slika

aja... gledamo kako u nulo naravnost sedaj stojijo vrata :wink:
Slika
Uporabniški avatar
Shusuglao

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

prav perverzno naravnost je, moram it zdaj pod hladen tuš ko sem to videl
:mrgreen:
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
montblanc

Odgovor Napisal/-a montblanc »

o hudo :shock: Kako ti je to uspelo, v čem je trik? Moja voznikova bi bila tudi potrebne kake take obdelave, sovoznikova so pa še kar ok :?
Velocity and Satisfaction
Uporabniški avatar
Drejchi

v dvigalki in obilici potrpljenja :)

Vrat nisem imel v planu štelat, za to sem planiral eno ekstra seanso, ko bi se mi ljubilo in bi imel čas (ni nič kazalo, da bi bilo kmalu to ;) ).

Pa sem imel ravno, že nevem katerič, sneto tapeto voznikovih vrat, sem spet nekaj not tlačil :) in zagledam tiste vijake, ki držijo vrata...
Sem ženi obljubil, da bom čez pet minut fertik, pa mi vrag ni dal miru, sem skočil po dvigalko in naslednji dve uri vrtel tiste vijake.
Slika
Uporabniški avatar
montblanc

Odgovor Napisal/-a montblanc »

Škoda da nisi mal poslikal te vijake :cry: sem že malo brskal pred cajtom po francoskih forumih, je tam tud folk to počel z dvigalkami pa neke šraufe vrtel, samo nikakor nisem zastopu kere šraufe vrtijo, ker jih je kar nekaj za to tapeto. Sem pa tudi videl slike kaj se zgodi če gre kaj narobe, tako da je to zame en velik bau bau.... kaj sem se nauču v enem letu vsakodnevne uporabe avija...??? dokler dela dokaj normalno...NE DIRAJ :mad: me pa vseen motijo ta vrata... :x V bistvu sem v enem letu mel težave samo s temi kur.... vrati. Ko je bil od zunaj ful minus sem moral vstopat v kabino skoz prtljažnik, ker se vrata niso odprla, ko sem prišel v službo sem izstopal iz kabine iz prtljažnika (seveda nisem smel zapret prtljažnih vrat, če ne...) me je folk gledal... (pa ne zato k bi bil avto tako lep). Kak drug dan se ni hotu zaklenit, pa je stal pred službo s spuščeno okno k se ni hotla gor pomaknit.... čim se je malo odtalil se je okna sama pomaknila gor in se sam zaklenu. Unmu tipu na parkirišču ni blo nič jasno.. :lol: Pol me je en nahecal da naj vse štiri kljuke z VD40 pošpricam, sem drugo jutro skor taxi poklical... Zaj ko je pa sonce pa ni več taki minus, vse dela BP :D

Aja še to bi te vprašal, če si kdaj oz s čem podmazuješ drsnike in vodila ki dvigujejo in spuščajo šipo v vratih?
Velocity and Satisfaction
Uporabniški avatar
Drejchi

pa sej niso neka raketna znanost ta vrata, le počasi in previdno se jih je potrebno lotiti...

Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
Drejchi

Nucam enga dobrega ličarja...

...KIA strikes again [emoji31]
Slika
Uporabniški avatar
dvihtelic
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a dvihtelic »

A resno al kaj? A hudo?
Uporabniški avatar
Shusuglao

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

:shock:
video, slike, mozaik, lesorez....?
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
Drejchi

Bil je lep dan, petek. Dan prej, žena napove, da je ne bo, da gre v svoje konce, kul, se bom lahko posvetil avtu, ga opral, posesal, spedenal u nulo. Opravim zadnjo službeno obveznost, kitajce in se odpravim domov. Na poti se ustavim v Bliku, da mi namešajo malce barve za pikice popravljat. Barva bi me morala sicer že čakati, pa so pozabili in sem moral potem jaz čakati barvo, no biggie... se pogovarjava z majstrom kako nekatere (in nekateri, ampak predvsem nežnejši spol je totalno brezbrižen pri odpiranju vrat) parkirajo in odpirajo vrata, zbijava šale in tik, tak, barva je ready. Grem domov, se peljem skozi Črnuče in se odločim, da se ustavim v Mercatorju. Da kupim kakega Monstra :) Napaka!

Slika

Sem stal pri miru, na eni strani parkinga in čakal na prosto parkirno mesto s katerega je ena ravno zapeljala, tankar bi lahko tam obrnil. Jo gledam, zapelje ven, vzvratno, obrača, je že obrnila, sedaja bo pa valda speljala naprej... ne, gre še kar nazaj, je že blizu, pomislim, da bi piskal, sam sej se bo ustavila, ne, ni se. BUM v avto. :shock:

Grem ven, jo gledam, vprašam kam je gledala, reče da naprej, da ne bi kaj zadela :roll: vprašam zakaj pa ni gledala nazaj če je peljala vzvrato, pa pravi, da ne ve, da ni videla...

Nč, sva šla takoj na zavarovalnico, ni blo gužve, vsaj to, sem šel potem še do prvega ličarja, ki sem ga na Googlu najdu, bo pripravil predračun. V ponedeljek se oglasim pri še dveh ličarjih in potem izberem najboljšega.

Sedaj imam avto butnjen skoraj v vsak panel. V vrata (tudi bila KIA), spredni odbijač, zadnji odbijač, blatnik, bok.

Sicer sem potem doma avto zrihtal, tako da z avijona se ne opazi prec, samo s tisto barvo iz Blika si nimam sedaj kaj pomagati, avto mora k ličarju, pa naj ličar odpravi še vse ostalo...

Slika
Slika
Odgovori