Lep pozdrav. Mi lahko prosim en pove kje so ti konektorji za maso nahajajo na cliu 1.5 dci? Hvalagagi'd hype napisal/-a:poslušajte ferarijevca..![]()
Drugače pa meni je isto, delal, prišlo je celo do te mere da mi je izklopilo tempomat ko sem dal žmigavec na avtocesti, tako da je postalo zelo moteče..
Se pa krivi kontakti v zadnjih lučeh. Pri meni se niti na oko ni vidlo da bi oksidirali, vsaj js nisem. Mi je thomas malo pobrusil, od takrat ni več tega.
Blinkanje lučke za meglenko
- cliodcijez
Re:
Re: Blinkanje lučke za meglenko
to je konetor ki pride na zadnjo luč, samo malo bolj stisni vse kontakte in bo prenehalo blinkanje.
- cliodcijez
[quote="Deniss"]to je konetor ki pride na zadnjo luč, samo malo bolj stisni vse kontakte in bo prenehalo blinkanje.[/quote
Ja...sem že poskusil tako da sem ta konektor ki pride na to tablo kjer so gor žarnice malo bolj stisnil, pa je še vedno blinkal. Misliš da če bi kontakte pošprical z WD40 da bi rešil ?
Ja...sem že poskusil tako da sem ta konektor ki pride na to tablo kjer so gor žarnice malo bolj stisnil, pa je še vedno blinkal. Misliš da če bi kontakte pošprical z WD40 da bi rešil ?
- cliodcijez