Megane III 1.6 16v olje
Re: Megane III 1.6 16v olje
Moja poraba je od 7 do 8,5 l.Trenutno 7,5 L. Gt line ni za zensko zaradi prevec sportnih sedezev. Predvidevam, da tasca ni vec tko mlada zato odsvetujem.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Kje si pa kupoval to olje, ki ga je kuril? Opažam, da je zadnje čase na trgu precej ponaredkov olja.zakumi napisal/-a:Motrio 5w40,z elfom imam slabe izkušnje saj gaje papalo, motrio(blagovna znamka renault) pa nič.
Preveč športnih sedežev ?zakumi napisal/-a:Moja poraba je od 7 do 8,5 l.Trenutno 7,5 L. Gt line ni za zensko zaradi prevec sportnih sedezev. Predvidevam, da tasca ni vec tko mlada zato odsvetujem.
Pri Cliu se nikoli ni nihče pritoževal, pa ima iste sedeže, prej nasprotno !
Clio 1.6 GT
Jest sedezev ne dam vec ven 
X2 , men so bomba tile sedeži.... edino ko hodiva z mojo po trgovinah in se v eni uri že petič ven spraviš mi je malo zadosti.dvihtelic napisal/-a:Jest sedezev ne dam vec ven
Nismo se razumeli, sedezi so res odlicni za voznjo. Odsvetujem za starejse osebe saj je tezji iztopiti iz avta.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Ja to je res k moj fotr včasih pizdi 
Kolikor sem preizkusil te sedeže v GT-line, je to čist druga zgodba kot npr. tisti v Dynamique. Je pa res, da bi ob (pre)pogostem vstopu in izstopu iz avta verjetno dobil popizditis 
Od motorizacije bi jaz izbral 1.2tCe. Za 130 konjsko različico lahko potrdim, da gre prekleto dobr, pa tudi same prestave so bolje razporejene napram 1.6 (nekateri se bodo spomnili, da sem v eni temi že primerjal sliki števcev dveh meganov - en z 1.6, drug pa 1.2 tce, oba v isti prestavi in obratih)
Od motorizacije bi jaz izbral 1.2tCe. Za 130 konjsko različico lahko potrdim, da gre prekleto dobr, pa tudi same prestave so bolje razporejene napram 1.6 (nekateri se bodo spomnili, da sem v eni temi že primerjal sliki števcev dveh meganov - en z 1.6, drug pa 1.2 tce, oba v isti prestavi in obratih)
Podobna razlika kot 1.4 tce vs. 1.2 tce.
Pri 130 km/h je pri 1.4 tce v 6. prestavi cca. 1000 obr./min več (3700 vs. 2700). Očitno je torej 1.2 tce varčnejši zgolj zaradi bistveno daljših prestavnih razmerij.
Pri 130 km/h je pri 1.4 tce v 6. prestavi cca. 1000 obr./min več (3700 vs. 2700). Očitno je torej 1.2 tce varčnejši zgolj zaradi bistveno daljših prestavnih razmerij.