Original avtoradio in mraz

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
LiLDee
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Original avtoradio in mraz

Odgovor Napisal/-a LiLDee »

Zanima me če kdo ve kje bi lahko bil problem, da pri nižjih temperaturah ( po opažanjih -3°C ali nižje) se mi radio ne prižge in ne da nič od sebe. Gre se za Renault Scenic II z original radiem Update list.
Potem radio vzamem ven, odklopim konektorje zadaj in priklopim nazaj pa zadeva spet normalno deluje...v čem je lahko problem? :?

Hvala in LP
Uporabniški avatar
Cefizelj

Re: Original avtoradio in mraz

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

Heh je na parih forumih že tekla ta debata pa nismo pogruntal zakaj se to dogaja. Se pa to vsem tem radiem dogaja, čeprov meni se je to nardilo ene 2x na zimo. Je pri tebi bolj pogosto?
Slika
Uporabniški avatar
bostjan.ambrozic
Kraj: Gorenjska

Odgovor Napisal/-a bostjan.ambrozic »

Problem je v samem radiu, določene serije so celo menjali, tudi izven garancije, malo povprašaj na servisu, če je mogoče tvoje vozilo na tej listi, niso pa naredili vpoklica, mojemu sodelavcu so ga zamenjali, tko da vprašat ni greh pravijo. :)
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM
Uporabniški avatar
LiLDee

Ja do zdaj se mi je zgodilo ene 3x ali 4x v roku 14 dni. ko je blo malo bolj mraz...
bom prašal malo na servisu če kaj vejo o tem. :?
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

bostjan.ambrozic napisal/-a:Problem je v samem radiu, določene serije so celo menjali, tudi izven garancije, malo povprašaj na servisu, če je mogoče tvoje vozilo na tej listi, niso pa naredili vpoklica, tko da vprašat ni greh pravijo. :)
X2

Vedo, vedo, brez skrbi..................
LiLDee napisal/-a: bom prašal malo na servisu če kaj vejo o tem. :?
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
LiLDee

Bom kr jutr poklicu pa prasu na renault Strasek ki mi je najblizji pa da vidmo odgovor...upam da pozitiven.
Odgovori