Megane 3 osvetlitev notranjosti
Re: Megane 3 osvetlitev notranjosti
Vse zarnice so enake w5w,razen v predalu.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Canbus pomeni da ti ne sveti na armaturi da je pregorela žarnica...the assassins napisal/-a:Kaj pa to pomen canbus ? Jast bi rudi rad zamenjal zarnice notraj na meganu 2010 pa nvm kaksne pridejo in pa ali so povsod enake ?
Če nočeš, da ti bodo LED žarnice brlele, ko bodo ugasnjene, potem moraš nabaviti takšne z oznako W5W T10 canbus.
- the assassins
Kako pa razkoples stropno luc, ta katera ima 3 zarnice ? neki sem vleku pa nic
Moraš fejst vlečt, oziroma z izvijačem na strani previdno sneti iz odprtine. Meni ni uspelo sneti samo pokrovčka, ampak je bilo lažje celo luč ven dobit. Isto je zadaj, le da je tam samo ena žarnica notri.
čist enostavno brez izvijača,luč z obema rokama vlečeš nazaj ter prvi del rahlo navzdol. 

- the assassins
Te sem nabavil http://www.ebay.com/itm/331365792414" onclick="window.open(this.href);return false; upam da je vredu
- the assassins
No dobu sem zarnice. Svetijo odlicno sam je en problem. Ponoci ko zaprem vsa vrata se zarnice vgasnejo tako kot morajo ampak se ne vgasnejo do konca stalno malo gorijo tolk da je motece. Ko avto ugasnem in stoji nekaj casa pa cisto crknejo. Kaksna resitev ?
Ja tudi pri meni je tako in ne vem zakaj....
Namesti upora spred in od zadaj na stropu in bos resil.

Ja to je zame španska vas oprosti
V tej temi si poglejta, kjer je že bilo govora o tem:
http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... 45#p498245
Tudi jaz sem z dodatnim uporom uspešno rešil to težavo. Tem težavam pa se lahko že v štartu izogneš, če uporabiš žarnice z oznako canbus.
http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... 45#p498245
Tudi jaz sem z dodatnim uporom uspešno rešil to težavo. Tem težavam pa se lahko že v štartu izogneš, če uporabiš žarnice z oznako canbus.
Si nabavil ledice z upori ali brez. Glede na to, da so te ledice na ebayu zelo poceni sem jaz nabavil z upori, da se mi nebi dogajalo isto. Zame so tudi ti upori španska vas zato sem raje šel po najlažji poti.
Preveril pa še nisem, če res funkcionira kot more, ker jih še nisem dobil. Vendar naj bi bilo ok.
Preveril pa še nisem, če res funkcionira kot more, ker jih še nisem dobil. Vendar naj bi bilo ok.
Aha če kupiš canbus žarnice naj bi bilo ok?
Ja, ker canbus imajo upor že vgrajen v sami ledici. Prepoznaš jih pa po tem, da imajo kovinsko podnožje.