Megane RS225

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
UrbanD
Administrator
Kraj: Ljubljana

Re: Megane RS225

Odgovor Napisal/-a UrbanD »

:smt029
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Uporabniški avatar
Bali

Odgovor Napisal/-a Bali »

Ne vem kaj vsi toliko pljuvate po tem RS-u..tak, ga od vas teoretikov nima noben namena kupit!!
Če je bil avto narejen tako kot treba ni panike..sej nismo več v 18. stoletju..dandanes ti pravi mojster naredi avto iz dveh delov skupaj, pa tega polovica na tem forumu sploh nebi opazila!!
Drugače pa če se ta avto normalno po nesreči vozi že skoraj 5 let in se ni zgodilo nič, vrjamem, da se še bodo novi kupci tega RS-a varno vozili nekaj let naprej!! :wink:
Uporabniški avatar
UrbanD
Administrator

Tko to je v naši državi na žalost. Vsi se vtijako v vse in vsazga. In vsak je najbol pameten.
Začuda so killahu dal mir takrat, čeprav se je tut njegov bivši oranžni megane 225 valjal po strehi preden ga je kupil, pa se je to kar pozabilo skozi leta in se je na koncu pri x-lastniku prodal za skoraj toliko kot ga je killah kupil leta 2008 :lol:
Eni se pač radi ukvarjajo s tem, da avte kupujejo poceni, jih mal operejo, mogoče nardijo še kak servis če ni predrago in jih potem prodajo za več. Edino kar mi gre v nos je to, da se vsi taki avti večinoma prodajajo "kot nov", pa "nikoli karamboliran"... Z izjemo Gregi, on večinoma kr pove kaj je blo z avtom in kaj je blo delano ko ga da od sebe. Pa tut on ga ne samo opere :lol:
Vso srečo s prodajo. Avto na žalost ni nič več vreden, kot je bil ko si ga kupil ti ;)
Uporabniški avatar
kleva
Kraj: Izola

Odgovor Napisal/-a kleva »

sej zaradi takih stvari sem jaz dosti časa razmišljal če bi mojega sploh predstavil.
Uporabniški avatar
UrbanD
Administrator

Kleva, ne drezaj :lol:
Uporabniški avatar
Stupo

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Če bi imel namen zaslužiti na avtu, potem nebi menjal vse po vrsti.
Tudi cena je nastavljena okvirno, ne želim pa izgubiti več kot 1000€, drugače ga bom raje obdržal.
Slika
Uporabniški avatar
error 90

Odgovor Napisal/-a error 90 »

Zaradi takih pametnjakovičov sem tudi jaz že zdavnaj nehal z objavami v svoji temi. Pa forum je od leta 2011 čist v pizdi ratov. Samo še kmetek in drmo imata pametne teme. Najbolj gledana tema je pa... če pozna kdo tega RS-sa :D
Uporabniški avatar
Stupo

Odgovor Napisal/-a Stupo »

error 90 napisal/-a:Zaradi takih pametnjakovičov sem tudi jaz že zdavnaj nehal z objavami v svoji temi. Pa forum je od leta 2011 čist v pizdi ratov. Samo še kmetek in drmo imata pametne teme. Najbolj gledana tema je pa... če pozna kdo tega RS-sa :D
x2, ti dam čisto prav.
Ko sem ga kupoval, ni bilo nobenih konkretnih informacij, sedaj pa vsi vse vedo.
Sam si z veseljem pogledam kakšno temo, kjer se kaj zanimivega dogaja (naprimer Damcyjev RS). Še sreča, da je na forumu tistih par procentov uporabnikov, ki pomagajo drugim s koristnimi nasveti in ne kvasijo neumnosti.

Ob nakupu je šel z mano tudi klepar, ki mi je takoj povedal da je bil avto barvan, nisva pa našla nobenih večjih nepravilnosti - zato sem ga takrat tudi kupil. Če bi bil v štartu taka razvalina, kot so nekateri avtomobili, ki sem jih šel gledati, se sigurno nebi odločil za nakup. Me je pa zaskrbelo kaj je dejansko bilo z avtom, glede na to kaj vse se je govorilo, ko sem napisal da je naprodaj.
Če naredim povzetek, mi ni žal, da sem avto kupil. Tudi če ga ne prodam, bom tistih par malenkosti še poštimal in se z nasmeškom vozil dalje z užitkom, ki ga nudi Megane RS. :a2_icon_auto
Slika
Uporabniški avatar
MuRiCi
Kraj: Kärnten

Odgovor Napisal/-a MuRiCi »

Stupo napisal/-a:
error 90 napisal/-a:Zaradi takih pametnjakovičov sem tudi jaz že zdavnaj nehal z objavami v svoji temi. Pa forum je od leta 2011 čist v pizdi ratov. Samo še kmetek in drmo imata pametne teme. Najbolj gledana tema je pa... če pozna kdo tega RS-sa :D
x2, ti dam čisto prav.
Ko sem ga kupoval, ni bilo nobenih konkretnih informacij, sedaj pa vsi vse vedo.
Sam si z veseljem pogledam kakšno temo, kjer se kaj zanimivega dogaja (naprimer Damcyjev RS). Še sreča, da je na forumu tistih par procentov uporabnikov, ki pomagajo drugim s koristnimi nasveti in ne kvasijo neumnosti.

Ob nakupu je šel z mano tudi klepar, ki mi je takoj povedal da je bil avto barvan, nisva pa našla nobenih večjih nepravilnosti - zato sem ga takrat tudi kupil. Če bi bil v štartu taka razvalina, kot so nekateri avtomobili, ki sem jih šel gledati, se sigurno nebi odločil za nakup. Me je pa zaskrbelo kaj je dejansko bilo z avtom, glede na to kaj vse se je govorilo, ko sem napisal da je naprodaj.
Če naredim povzetek, mi ni žal, da sem avto kupil. Tudi če ga ne prodam, bom tistih par malenkosti še poštimal in se z nasmeškom vozil dalje z užitkom, ki ga nudi Megane RS. :a2_icon_auto
:smt009 :smt004
Live long and prosper \\//
Uporabniški avatar
Damchy
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a Damchy »

Bravo. Jst ti dam za prav...
In se tudi strinjam,da je Forum rahlo izgubil tisto nekaj....

Jst mam tud že osmi motor mislim da ze notr.... Pa tud je bolj kot ne u kurcu.....ampak kaj naj... Tko pac je....
Uporabniški avatar
mali
Kraj: Dobova

Odgovor Napisal/-a mali »

Damchy napisal/-a:Bravo. Jst ti dam za prav...
In se tudi strinjam,da je Forum rahlo izgubil tisto nekaj....

Jst mam tud že osmi motor mislim da ze notr.... Pa tud je bolj kot ne u kurcu.....ampak kaj naj... Tko pac je....
Forum še zdaleč ni več to, kaj je včasil bil. Ratal je kot naš parlament in politiki. Samo metanje polena pod noge in pa faušija. Žalostno...

Damchy... osmi motor nimaš notri, četrti pa menda res :wink:
Uporabniški avatar
kleva
Kraj: Izola

Odgovor Napisal/-a kleva »

In kaj je to kaj takega? Jaz mam pa novo karoserijo :P
Uporabniški avatar
Drmo.JR
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a Drmo.JR »

Haha, ja se strinjam z zgoraj napisanim.
Slika http://www.enigma-motorsport.si" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
MuRiCi
Kraj: Kärnten

Odgovor Napisal/-a MuRiCi »

kleva napisal/-a:In kaj je to kaj takega? Jaz mam pa novo karoserijo :P
Mislim da je večina naših RSov bila že udeležena v nesrečah :oops: še posebej starejši modeli,pa kaj,js se niti malo ne sekiram......če se pa drugi,pa se naj!
Live long and prosper \\//
Uporabniški avatar
Fuego 85

Odgovor Napisal/-a Fuego 85 »

Bravo. Ste koncno prisli do tega da se samo prazno slamo mlati. Teh par strani tudi ce nebi nabili, nihce nima nic od tega. Vse kar je, se je zasralo se eno temo in to je postal temelj tega foruma. Sranje.

Mi je prav zanimivo koliko imajo vsi za povedat cez politike, v resnici je pa vsa raja ista. Metanje polen pod noge drugim, pametovanje, kritiziranje, nevoscljivost, blatenje... Vsak zna samo za svojo rit skrbet, za vse kar gre narobe je itak nekdo drug kriv... Ah brez veze.

Btw, pa ni samo na tem forumu tako... Vsi starokopitni mnozicni portali gredo v pm. Laufa ce je kaj svezega, ali pa doloceno usmerjenega. Ter seveda facebook, tam imas mnozico "kolegov" ki samo lajkajo in smo vsi happy happy...

Lp
Odgovori