Megane Gt-line

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
peteras

Re: Megane Gt-line

Odgovor Napisal/-a peteras »

Kaj pa imaš za en radio montiran?
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

Ja očitno ima nek majhen lonec tik pred zadnjo premo. Spredaj pa katalizator. Sem direkt šel zdaj gledat.

Slika

Stari megane 2 je imel mislim da 3 lonce ta pa ima samo dva. Če se dobro spomnim očetovega službenega megana z istim motorjem.
Uporabniški avatar
zakumi
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a zakumi »

Tko imam tudi jaz, ce se prav spomnim je mel megan2 samo zanji lonec in katalizator.
Slika
všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Uporabniški avatar
UrosJ

peteras napisal/-a:Kaj pa imaš za en radio montiran?

JVC avx 77, zakon zadeva.Igra odlično.
Uporabniški avatar
zakumi

Wau, daj mi povej kako je z displejem, komandami in cena?
Slika
Uporabniški avatar
UrosJ

radia mislim da se pri nas neda vec dobit ker je modelno leto 2010 mislim da, takrat je bil 800€ ali celo čez, jas sem pa leto in pol nazaj kupil v neki trgovini nad gracem v avstriji po pošti za 380€. displej na radiu je ok kvalietet tudi ko sije sonce je zelo berljiv, komande delajo ampak sem dal tistih slabih 100€ za vmesnik. displej na armaturni pa kaze samo renaul. saj se vidi na sliki.
dobesedno nisem hotel kičastega izgleda....
Uporabniški avatar
zakumi

ja cena je res :oops: kakšna je razlika med tem in originalnem v zvoku?
Slika
Uporabniški avatar
jurko
Kraj: Gorenja vas

Odgovor Napisal/-a jurko »

V tem da ima on kompletno ozvočenje drugo ;)
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Uporabniški avatar
UrosJ

v mojem primeru 100svetlobnih let.... ni za primerjat.. Za original zvocnike pa tak dober oz kvaliteten radio ne potrebujes.
Uporabniški avatar
dvihtelic
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a dvihtelic »

Res je tudi sam imam namen menjati vendar bom v drugo smer šel...definitivno pa najprej zvočnike....
Uporabniški avatar
UrosJ

Jaz sem imel nekoc v avtu racunalnik pa drago kvalitetno zvocno in je igralo v nulo.. vgalvnem bilo je cool, navigacija internet fm radio( kupljen modul) ... no potem pa sem menjal avto pa v tega drugo ni sli not kot 1din radio. z zaslonom nisem zelel ker pokrije vso klimo in grdo izpade. Tistih zadev da se da menjat zgornji del pa takrat ni bilo se nic pametnega. Menjaj zvocnike pa obvezno vrata izoliraj. Ce nebos opazil razlike po izolaciji se bodo vsaj zapirala ko na mb s klasi :). Jaz sem trenutno z tem kompletom zadovoljen. Ce bos pa rabil kaksno pomoc pa vprasaj. kaj pa imas v planu?? lp
Uporabniški avatar
dvihtelic

No sedaj imam tablico namesceno na magnetih da imam v avtu internet in vse kar spada pod akustiko....sedaj me pa zanima kako je v vratih z zvočniki? Dal bi druge boljše samo a kdo ve kako se razstavi tapeto dol in vse ostalo? Pa kaj priporočate?
Uporabniški avatar
UrosJ

Kaj priporocamo je vse odvisno kolko hoces dat. Kontaktiraj orange audio ti bodo svetoval kvalitetno. tapeto pa vem kako se jo odstrani. Samo jo ne odstranjuj zdaj ali pa segrej prostor da ne zlomis zaticev. odstranis pokrov vzvratnega ogledala, zgoraj potegni vztran in nato gor. spodaj je vijak. odstranis plastiko tisko z katero zapiras vrata. z spodnje strani iz smeri zvocnika ima luknjo kamor vtaknes raven vecji izvijac. gre zelo natrdo dol. spodaj je vinak. iztaknes stikalo za pomik sip saj je spodaj en plasticni zatic tako belo kocko bos zagledal. potegnes ven. odvijes se vse vidne vijake ob strani in spodan na tapeti nato jo pa spodaj potegnes vztran od vrat in ko odpnes vse zatice ji dvignes iz roba gume pri sipi. toliko na grobo povedano. zvocniki so prikoviceni not , moras izvrtat. kupiti pa moras se plasticne distancnike kamo privijes zvocnik. se opravicujem za grdno napisano in za napake. pisem. na hitro z telefona. lp
Uporabniški avatar
dvihtelic

Hvala ti kljub napakam pisanja....bom se pozanimu pri orangu audio za dobre zvočnike...
Uporabniški avatar
zakumi

Jaz sem tud ze odstranjeval tapeto, ko sem montiral led laser reno znak. Zatice sem res zlomil dva al tri, ampak niso dragi cca 1€.
Slika
Zaklenjeno