Pozdravljeni vsi skupaj.
Že dlje časa spremljam forum na katerega sem tudi registriran ampak sem v preteklem letu komaj prestopil k vozilom skupine Renault.
Da se vam predstavim. Ime mi je Matej,prihajam iz okolice Ptuja in sem star 22 let.
Od Avgusta lansko leto se vozim s 3-vratnim Renault Clio,ki bo letos Novembra dopolnil 18 let. Če bo v takšni kondiciji kot je sedaj bova njegov 18.roj.dan doživela skupaj

Prevoženih ima 212.800 njegovo srce pa je 1.4 energy s 75 konjički. Dovolj za moje potrebe,čeprav se kdaj pa kdaj nebi branil kakšnega konjička več. Od opreme ima klimo,2x Airbag,električni pomik sprednjih stekel. Je tudi spuščen z Apex vzmetmi ter za letne pnevmatike uporabljava lita platišča Alessio 14".
Od nakupa pa do sedaj nisem veliko spreminjal. Zamenjano je bilo blago tapet,ter dodani led trakovi za osvetlitev. V kratkem imam plan pobarvati lita platišča,ker so kar dotrajana,zamenjati ostalo osvetlitev s hladno belo osvetlitev (pozicijske,osvetlitev tablice ter kabine in osvetlitev števca),popraviti vratne tapete (na eni sliki se vidi,kako je vgrajen zvočnik

)
Sedaj pa še imam eno vprašanje,če je kdo mogoče to počel. Namreč imam možnost dobiti električna zunanja ogledala ( sedaj so ročna ) in me zanima kako je kaj z napeljavo, Je že ta pripeljana do vrat ali je potrebno potegniti kable od varovalk naprej ( namreč sem bral na tujem forumu,da se napeljava od varovalk dalje napelje),če le ta nima v originalu napeljano. Nekaj slikic vozila je naloženih v Google Drive-u od katerega prilagam link. Nasveti,graje,pohvale dobrodošle. Pa lep pozdrav vsem forumašem
https://drive.google.com/?authuser=0#my-drive" onclick="window.open(this.href);return false;