carminat navigation
- Borut Povše
- Kraj: Kamnik
- nightrider31
Re: carminat navigation
Zdravo vsem skupaj po dogem času zopet na renault forumu in takoj z problemi na plan
in sicer posodobitev navigacije,če sem prav prebral vse strani naj bi imel Carminat Navigation Informée 2 in sicer v laguni 2007.
Ima kdo zapecen cd oz. ga lahko zapece se boljse pa ce je kdo v Savinjskem ali okolici ki bi bil pripravljen naloziti zadevo seveda ne zastonj .
hvala
Ima kdo zapecen cd oz. ga lahko zapece se boljse pa ce je kdo v Savinjskem ali okolici ki bi bil pripravljen naloziti zadevo seveda ne zastonj .
hvala
Bom pogledal če se da dobiti na pašnikih
- nightrider31
hvala za enkrat
- nightrider31
Še kdo ki bi lahko kaj povedal,poslal kakšen link itd ????
No tkole kolegu sem nalagal gor zadnjo verzijo map...prej sem moral nadgraditi software in potem vstavil sele cd z mapami
...pri tem je moral avto biti prizgan...imam doma se zmeraj upadate softwara in pa mape
...pri tem je moral avto biti prizgan...imam doma se zmeraj upadate softwara in pa mape
- the assassins
Zivjo, Imam megane letnik 2010. Avto sem kupil iz francije bil je uvozen in nima nasih kart zato bi rad nalozu nove karte in updejtov vse pa iscem Carminat Navigation Communication - Europe V32.2 pa nikjer ne najdem prosim za pomoc. Hvala
lp
lp
Greš na Bolho in odtipkaj navigacija Renault in ti bi moralo pokazat enga iz MB ali pa MS ko ima čudo teh map.Zase sem dal na Sceniku za nadgradnjo SW in 32.2 mape cca.14 eur.Dobiš pa DVD z mapami z rumenim potiskom kot original ter še en CD z SW. 
Ajde sem se potrudil in sam nalepil link:
http://www.bolha.com/avdio-in-video/nav ... navigacija" onclick="window.open(this.href);return false;
Ajde sem se potrudil in sam nalepil link:
http://www.bolha.com/avdio-in-video/nav ... navigacija" onclick="window.open(this.href);return false;
- the assassins
Aha sem ga nasu sam na ebayu smo se ze zmenila. Kaj v SLO jezik pa ne obstaja ali vsaj vodenje v SLO jeziku ???
Glede jezika sem že jaz spraševal in SLO navigiranje ne obstaja.Sem si ga pa zelo želel na Dunaju proti domu, ko nisem vedel kaj sem slišal...vem da je bilo rečeno follow the right lane and take the right exit, v resnici je bilo, da sem se moral držat leve strani,ker desno je bila smer Nemčija in levo SLO, čeprav se tudi ostali v avtu niso mogli odločit, kaj je bilo rečeno,hvalabogu za table nad cesto.Je pa to bil edini kiks navigacije od 900km prevožene poti.
Aja, kaj kdo ve kako je z TMC signalom v SLO?
Aja, kaj kdo ve kako je z TMC signalom v SLO?
- BigPoppaSLO
TMC v Slo ne deluje. Deluje pa vsepovsod drugod. Spet moramo biti izjema....
A kdo mogoče ve, če je oz. bo kakšna novejša verzija od V32.2?
Se mi zdi, da je enkrat en član omenil, da Navteq naj ne bi več izdajal novih kart za Carminat sistem.
Se mi zdi, da je enkrat en član omenil, da Navteq naj ne bi več izdajal novih kart za Carminat sistem.
Karte so zadnje te, ki so zunaj zdaj
Malo nerodno in izredno nepošteno do lastnikov npr. Lagun 3, ki so z bolanim doplačilom lahko nabavili avto z DVD navigacijo še v 2011, če ne celo 2012. Torej vozijo 3 leta star avto s kompletno zastarelimi kartami.
Mene tolaži vsaj to, da je moj avto star 10 let in nekako razumljivo, da kart ni več - heh, gre pa za isti DVD sistem, kot v novejših avtih. Bizarno
Malo nerodno in izredno nepošteno do lastnikov npr. Lagun 3, ki so z bolanim doplačilom lahko nabavili avto z DVD navigacijo še v 2011, če ne celo 2012. Torej vozijo 3 leta star avto s kompletno zastarelimi kartami.
Mene tolaži vsaj to, da je moj avto star 10 let in nekako razumljivo, da kart ni več - heh, gre pa za isti DVD sistem, kot v novejših avtih. Bizarno
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
- BigPoppaSLO
Infotainment v začetnih lagunah 3 je res katastrofa. Popolnoma so zanemarili ta vidik. Zadeva je bila zelo zastarela že leta 2007, ko je avto prišel na trg. Carminat DVD pa si lahko naročil še leta 2010, torej je bil tak uporabnik deležen enega update-a map in je bila zadeva zaključena.
Jaz sem bil recimo šokiran, ker sem mislil, da podatke radia in trenutnega predvajanja izpisuje tudi na zaslonu med števci (kot je imel to bmw že leta 1996). Jok, pozabi. Ta display sploh ne ve, da radio obstaja.
Ne vem kako je s temi tom tom navigacijami, mislim pa, da so šele z r link spravili zadevo na kolikor toliko dostojen nivo.
Jaz sem bil recimo šokiran, ker sem mislil, da podatke radia in trenutnega predvajanja izpisuje tudi na zaslonu med števci (kot je imel to bmw že leta 1996). Jok, pozabi. Ta display sploh ne ve, da radio obstaja.
Ne vem kako je s temi tom tom navigacijami, mislim pa, da so šele z r link spravili zadevo na kolikor toliko dostojen nivo.
Menda r-link ni tako hroščast kot v Cliu 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa