Bo to dalo sploh kaj basa od sebe ali samo srednje in visoke tone?
Imam pa Clio 2, 5 vrat. Se pravi da bom moral potegnit kable od radija spredaj po tleh nazaj do prtljažnika?
Me je pa zmotil podatek Input impedance 2 Ohm. kajti jaz imam zvočnike v avtu 4 Ohm. Ali lahko priključim te zvočnike direktno na radio? Bojo zato igrali polovico glasneje kot sprednji 4 Ohm-ski ker so 2 Ohms-ski?
Načeloma lahko bo pa radio bolj trpel, ker je vseeno narejen za 4Ω. Sam bi ti priporočal Dragster DC 903, ker igrajo zelo lepo, priključeni na avtoraido in so zelo kvalitetni. Tudi tweeterji igrajo veliko lepše ker so svileni, pri JBL-ju znajo zelo sikat.
Zvočniki so nameščeni izpadlo je odlično. Igrajo dobro zadaj se zdaj precej bolje sliši.
Imam pa eno uprašanje uporabniki na Amazonu so pisali da so zvočniki zelo glasni in da je kot bi imeli mali woofer v pritjažniku. Vendar meni se ravno ne zdi tako. Kajti če na radiu nastavim da igrajo samo zadnji zvočniki na polici in povišam glasnost že kaj hitro slišim da zvočniki ne zmorejo več takšnih basov in se sliši popačen zvok.
Zdaj pa me zanima ali je to maximum ki ga premorejo ti zvočniki iz zadnje police, ali na to popačenje vpliva radio LG LAC-M2500R 4x50W.
EDIT:
Smo preizkusili z drugim radijem in z ojačevalcem ampak JBL zvočniki iz zadnje police dajo od sebe ravno toliko bassa kot originali mali 13cm zvočniki v vratih.
Kje je fora? Ker ko sem gledal na Youtube posnetke ko imajo vrgajene samo te JBL zvočnike brez nizkotoncev in se jim kar trese prtljažnik od nizkih tonov.