Gume bodo počakale še malo, sem kupil tole...
ok, zadeva je bila taka... sva se enkrat jeseni s Šusom šla peljat, s petkovega lokalca, ki je bil takrat izjemoma pred Rutarjem, po avtocesti proti Ivančni Gorici in čez Bogenšperk nazaj proti Ljubljani. Je bila pozna ura, pa sva šla malce hitreje in se ustavila na Bogenšperku. Kar tako.
In ko tako mi dva tam stojiva, se nama zazdi, da se neka meglica vleče izpod Avantimeovega pokrova motorja in po olju smrdi. Dvigneva haubo, gledava, pa nič zanimivega ne vidiva, tut smrdet neha. Ajd, mogoče pa ni nč, pozna ura pač
No, potem pa pred novim letom, ko je bilo zadnje decembrske dni tako lepo, se vozim od tomačevskega rondoja proti Trzinu in neka Honda se ne pusti prehiteti, pa sem ga res želel prehiteti in sem ga, dddd... (it wasn't me, Honda made me do it

) samo potem doma pa spet neki olje voham.
Snamem plastiko in lej ga lej, oljček pri pokrovu ventilov.
Pokličem na Enigmo, pelem pokazat, jih ni preveč zanimal... "ja, tesnilo pokrova ventilov, 5€ pa je".
Žal ne, samo tesnila se ne da dobiti, le cel pokrov, tako pravita tako Renault, kot Citroen, zato sem ga kupil. Pri Renaultu je 100 evričev (na zalogi, celo!), pri Citroenu ne vem kok bi bil, bom enkrat vprašal. Tko, za foro in iz firbca
pa vprašal sem še za tesnilo okol stekel, tam med streho in stekli, se ne da dobiti... pa zadnji brisalc (16€), ga imajo makaronarji, pride čez nekaj dni.