Evo dobil čas da malo napišem kaj se je dogajalo v zadnjem mesecu.Skratka zrihtalo se je komplet auspuh homologacijo, tako da zdaj se vozim brez skrbi.
Konc decembra je kolega dobil čas da mi zrihta auspuh.Šli smo takoj v akcijo in demontirali starega.Sonde smo morali pogret da smo jih dobili ven iz katalizatorja, tako da smo uporabili stare ker so še dobre.
naredil je novega pomagal pa si je z starim zaradi samih mer in kotov in uspelo mu je več kot dobro razen pri zadnjem loncu kjer gre cev čez premo so bili potrebni majnši popravki.Kos cevi in prirobnico ki gre iz kolektorja na katalizator smo odrezali in uporabili pri novem, da se nismo zajebavali z izdelavo druge.
montaža..
katalizator..
tukaj je bilo potrebnih nekaj popravkov da je pol lepo pašalo
pri nosilcu zadnjega lonca se je bilo treba malo znajdit in naredit nove..en je od pežoja 307 en od citroena c4 če se ne motim
še zmontiran lonec..bo pa potrebno malo popravit nosilec ker mi ga zabiva v podn ko grem čez luknje in je moteče
Torej sledila je homologacija in ni nič kompliciral (res da se poznamo), ampak je vse bilo narejeno tko kot mora in je še pohvalil da je lepo narejeno

.Plini sonde in vse je super, tko da ja biu sem veseu

.Še preden se je lotiu auspuha je opazu da je avto znižan

.In ker papirjev ni smo zrihtali še to.Dobiu sem tuv na uradni strani od eibacha ter sprintal in mu ga nesel.Potrebno je seveda bilo imeti še potrdila o vgradnji vzmeti, auspuha in o zadnji opravljeni optiki.
Kar se tiče glasu je tako da ni lih tih se pa da kar normalno peljat

sej boste slišali ko pride kak video ko bo čas.